icon-Ud-i-naturen

Ud i naturen

Trunderupskoven

I Trunderupskoven er der masser af muligheder for at udforske friluftslivet – Du kan overnatte i sheltere, nyde den medbragte mad i madpakkehuset eller tilberede din mad på en af bål- og grillpladserne.

Fra platformen ude i den lille sø kan du også gøre et forsøg på at fange fisken til middagsbordet eller bare nyde den smukke udsigt over søen og landskabet.

I den sydvestlige del af Trunderupskoven kan du tage din hund med i hundeskov. Her må du lade din hund løbe frit rundt i det indhegnede område, men du skal have fuld kontrol over den. Inden for indhegningen er der et område kun for hvalpe. Ved hundeskoven er der forskellige aktivitetsredskaber til hundene, mens ejeren kan tage et hvil ved bord og bænk. Ophold i hundeskoven sker på eget ansvar.

Madpakkehus ved Trunderupskoven.

Du kan også udforske det kuperede område og nyde den dejlige natur på en gåtur på stierne rundt i skoven. Stierne ligger dog i et så kuperet terræn, at de ikke egner sig til gangbesværede og barnevogne. Til gengæld kan både gangbesværede og familier med barnevogne komme frem til pladsen med madpakkehuset og udsigt over søen.

Området bliver af og til brugt til rollespil, så måske møder du både orker og trolde på din tur rundt i området.

Ønsker du at holde et arrangement i området, så skal du søge om tilladelse ved Assens Kommune, senest ti hverdage før arrangementet finder sted.

Her kan du søge om tilladelse

Mere info om vandreruter og stier

Hos VisitAssens har man en temaside om vandring på Vestfyn, som helt klart er et besøg værd.

Landskab

Trunderupskoven er meget kuperet med varierende beplantning og store åbne skrænter og områder. Du finder også en lille sø, og der er flere gode muligheder for at nyde udsigten over landskabet.

Natur

Trunderupskoven er et meget stort naturområde med skov, sø og overdrev, så du har rig mulighed for at udfolde dig. Der er forskellige skovtyper som løv- og nåletræer, og store åbne arealer giver gode muligheder for at opleve naturen på egen hånd.

Kultur

I dag ejer Assens Kommune området, men tidligere var det ejet af Fengers Konservesfabrik. På det tidspunkt var området fyldt med frugtplantager.

Ejer

Assens Kommune

Serviceoplysninger

Praktisk Information

Der er mange mulige aktiviteter i Trunderupskoven:
Hundeskov, shelter, madpakkehus, bålplads, stier i kuperet terræn, borde/bænke nær søen og frit fiskeri i søen.

Hvis I vil holde større arrangementer i Trunderupskoven, skal der søges om tilladelse. Dette gøres ved at følge linket i menuen eller i teksten herover.

Yderlig Information

Link til information om Hundeskoven, Overnatning i shelter og Trunderupstierne findes længere nede på denne side.

Parkering

Trunderupvej
5683 Haarby

Det er også muligt at parkere ved Hundeskoven på Akkerupvej.

Faciliteter

Bord/bænke

Bålplads

Shelter

Udsigtspunkt

Kontakt Miljø og Natur

Tlf: 64 74 75 11

Send sikker e-mail via borger.dk
Send sikker e-mail via virk.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.