Skip til hoved indholdet
    Hjem Om os Puljer og støtte Pulje til støtte af udsatte børn og unges deltagelse i lejre, camps og idrætsskoler 2024

Pulje til støtte af udsatte børn og unges deltagelse i lejre, camps og idrætsskoler 2024

Formål

Puljen har til formål at sikre, at alle under 18 år i Assens Kommune har mulighed for at deltage i lejre, camps og idrætsskoler, uanset økonomisk og social baggrund.

Hvem kan søge?

Godkendte folkeoplysende foreninger i og udenfor Assens Kommune. Der kan søges på vegne af konkrete børn og unge bosiddende i Assens Kommune, hvis forældre er vanskeligt stillede, og hvor økonomisk støtte er af afgørende betydning for deltagelse. 

Det kan være: 

  • Børn og unge op til 18 år af økonomisk og/eller socialt vanskeligt stillede familier, som i forvejen er medlem af den pågældende forening. 
  • Børn og unge op til 18 år af økonomisk og/eller socialt vanskeligt stillede familier, som ikke i forvejen er medlem af den pågældende forening, men som påregner at blive medlem. 

Hvad kan der søges støtte til?

Deltagergebyr for deltagelse i lejre, camps og idrætsskoler. Max. 1000 kr. pr. deltager pr. år, dog højest deltagergebyret.  

Ansøgning

Indhold: Foreningen skal ansøge vedr. link i selvbetjeningsløsningen.
Ansøgningsfrist: Ansøgninger kan indsendes løbende.
Behandling af ansøgningen: Afdelingen for Plan og Kultur vurderer ansøgningen hurtigst muligt og giver svar til foreningen. Hvis ansøgningen bliver godkendt, modtager foreningen støtten direkte fra kommunen. 

Regnskab

Foreninger, der søger støtte skal i lighed med andre tilskud fremvise tilskudsregnskab, hvoraf det fremgår, at støtten er anvendt til formålet. Regnskabet aflægges i forbindelse med foreningernes almindelige regnskabsaflæggelse.

Kultur og Fritid

Rådhus Allé 5

5610 Assens

Ring til os

Telefontider

Få seneste nyt

Assens Kommune
Rådhus Allé 5
5610 Assens

CVR: 29189692

Telefon: 64 74 74 74

Telefontider

Lukkedage

Nyttige links