icon-Leverandør-til-kommunen

Leverandør til kommunen

Tilmeld dig Assens Kommunes leverandørportal

For at sikre en tæt kontakt til det private erhvervsliv og en åben adgang til de mange offentlige opgaver, der udbydes i Assens Kommune, har vi valgt at tilbyde alle interesserede virksomheder muligheden for at registrere sig på vores leverandørliste.

Det er et tilbud, som alle leverandører kan vælge at benytte sig af, men er du håndværker eller entreprenør er registrering på leverandørportalen obligatorisk, hvis du ønsker at løse bygge- og anlægsopgaver for Assens Kommune.

Her finder vi kandidater til vores bygge- og anlægsopgaver

Assens Kommune udbyder både store og små opgaver inden for byggeri og anlæg. 

Vi ønsker at sikre os det størst mulige kendskab til håndværkere og entreprenører, som ønsker at give tilbud på kommunale bygge- og anlægsopgaver, på en åben og overskuelig måde. Derfor inviterer vi alle håndværkere og andre leverandører af ydelser i relation til bygge-/anlægsprojekter til at tilmelde sig kommunens nye leverandørregistrering.

På den måde bliver det lettere for os at finde oplagte kandidater til at løfte de enkelte opgaver, ligesom virksomhederne ved registrering bliver mere synlige og på den måde tilkendegiver, at deres virksomhed ønsker at udføre opgaver for Assens Kommune.

Sådan registrerer du din virksomhed

Leverandørregistreringen er nem, hurtig og foregår digitalt via Comdia.

Først skal du oprette en brugerprofil med generelle informationer om din virksomhed.

Dernæst skal du registrere dig på Assens Kommunes leverandørliste, hvor du oplyser, hvilke typer af ydelser, du kan levere til kommunen. Her skal du også give samtykke til at overholde Assens Kommunes gældende arbejdsklausul.

Se også ...

Kontakt Energi og Vedligehold

Tlf: 64 74 75 18

Send sikker e-mail via borger.dk
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din MitID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.