icon-Vores-lokalområder

Vores lokalområder

Skallebølle

En by med plads til kreativitet

Vil du bo der, hvor man let kan blive en del af fællesskabet? I et lokalsamfund, der værner om et socialt fællesskab for børn, unge, voksne og ældre? Vil du bo tæt på Odense og med let og hurtig adgang til det meste af Fyn via de to motorvejsafkørsler nr. 53 og 54? Og samtidig købe et indflytningsklart hus centralt beliggende på Fyn til en meget attraktiv pris?

Så er det Skallebølle, du skal slå dig ned i. Som tilflytter til Skallebølle bliver du taget godt imod. Vi har et korps af vejambassadører, som byder dig og din familie velkommen. På den måde får du og din familie allerede fra starten en mulighed for at udvikle et nyt socialt netværk.

I Skallebølle har vi en fritidsklub for både store og små. Skallebølle sportsklub tilbyder en lang række fritidsaktiviteter for børn, unge og voksne. Her kan du både gå til gymnastik, cirkeltræning og trim, samt spille badminton.

Kulturforeningen Nøjsomhed arrangerer ture og arrangementer året rundt, og der er mulighed for at lære de andre skallebøller at kende, når den aktive beboerforening inviterer til fællesspisning fire gange om året.

Vi i Skallebølle går aldrig af vejen for en god fest – og hvert år afholder vi den årlige Bøllefest fra torsdag til søndag. Vi lægger stor vægt på, der hersker et fællesskab og et sammenhold i byen uanset alder.

Du kan læse mere om vores mange aktiviteter og engagerede foreninger på www.skallebolle.dk

Du skal være opmærksom på, at udbyderen af servicen sætter en eller flere cookies på din computer, når du trykker på afspil video. Læs om cookies.

Værd at vide om Skallebølle

Generelt

Der bor ca. 700 mennesker i denne hyggelige by på det vestlige Fyn.

Byen ligger ret tæt på motorvejsafkørslerne 53 og 54. Skallebølle ligger små 5 km fra Vissenbjerg og 15 km fra Odense.

Børn og unge

Landsbyen har både dagplejere og børnehaven Bøllehuset.

Aktiviteter

Her kan du prøve kræfter med fodbold, dans, løb og gymnastik.

Byen har også kulturforeningen, Nøjsomhed, som arrangerer foredrag, udflugter og koncerter.

Indkøbsmuligheder

Der er masser af muligheder i området for at handle ind.

Du finder bl.a. et slagterhus på hovedvejen, der er kendt for sit eget kødkvæg.

Ellers finder du både supermarkeder i Vissenbjerg og Tommerup.

Tre om Skallebølle

Sportsklubben arrangerer hvert år den såkaldte Bøllefest, og så udgiver de også Bøllebladet fire gange årligt.

De har et skydecenter med både indendørs og udendørs skydebaner.

Omkring byen er der ride- og mountainbikestier hele vejen til Langesøskovene.

Mød vores landsbyambassadør

Hvis du har lyst til at vide endnu mere om Skallebølle og høre, hvordan det er at bo der, så kontakt Tove Badsberg. Hun er klar til at høre fra dig på kasserer@sbsk.dk

Nyheder

  • Ny guide til kunst i hele Assens Kommune

    Er du en af dem, der har gået og set frem til ny inspiration fra påskens kunstudstillinger og åbne kunstnerværksteder, og som er ked af de mange aflyste arrangementer? Så er der en god nyhed til dig!

  • Ny vision: Assens Kommune med vilje og hjerte

    Fremtidsbilledet af Assens Kommune anno 2030 er nu tegnet. Byrådet vedtog her til aften den nye vision Med vilje og hjerte. Fem temaer og konkrete målepunkter viser retningen de kommende 12 år.

Se alle nyheder