icon-Vores-lokalområder

Vores lokalområder

Saltofte, Voldbro & Kirke Søby

Fællesskaber på tværs af landsbyerne

Oplev et levende og aktivt landsbyliv i Saltofte, Voldbro og Kirke Søby. Her værner de om de lokale fællesskaber og hyggelige arrangementer i lokalsamfundet. 

Kerte byder på mange skønne omgivelser og enestående natur. 

I Saltofte finder du Saltofte Forsamlingshus, som blandt andet bliver brugt som samlingssted for lokalbefolkningen og til udlejning. 

 

Værd at vide om Saltofte, Voldbro & Kirke Søby

Generelt

Landsbyerne er livlige og de lokale er gode til, at tage initiativ til aktiviteter både for børn og voksne. I Saltofte, Voldbro og Kirke Søby finder du mange gode fællesskaber og et aktivt medborgerskab.

Saltofte - byen på landet ved vandet

Saltofte har en fantastisk udsigt ud over Lillebælt grundet den høje beliggenhed.

Området omkring Saltofte er kystnært og meget idyllisk. Via markvej har man kun knap 2 km ned til den fantastiske sand- og badestrand, Saltofte Strand.

Turen til Assens via Torø Huse er enormt smuk og bestemt værd at prøve, med sin udsigt over vandet og de omkringliggende marker. Få meter fra Saltofte kan man komme med bussen til både Assens, Ebberup og uddannelsescenteret i Glamsbjerg.

Saltofte og omegns Borgerforening består af en række engagerede borgere, som arbejder sammen om de mange gode initiativer i området.

Det lokale forsamlingshus er samlingspunktet for de lokale fester eller arrangementer.

Saltofte er kun 5 minutters kørsel fra Assens eller Ebberup.

Der er institutioner både i Assens og Ebberup, og en masse fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder. Den tætteste skole er Ebberup Skole, børnehave og vuggestue, som ligger 4,3 km fra Saltofte.

Voldbro

Voldbro er en dejlig lille landsby, kendetegnet af mange borgere, som søger det trygge og nære sammenhold i et aktivt fællesskab.

Kirke Søby

Kirke Søby er en dejlig lille landsby ca. 8 km fra Assens og kun 4,5 km fra Ebberup, hvor der er gode indkøbs muligheder og institutioner.

Her finder du den smukke Søby Kirke.

Mød én af Saltoftes ambassadører

Hvis du er blevet mere nysgerrig på Saltofte og har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Mette Stachelhaus på hannemette41@gmail.com eller 40 40 18 77.

Ring til Svanborg

Overvejer du at flytte til Saltofte, Voldbro eller Kirke Søby? Så kontakt vores bosætningskonsulent Svanborg.

Hun hjælper dig gerne med at tilrettelægge et besøg, guide dig og besvare dine spørgsmål.

  • Ring på 20 11 76 29

Nyheder

  • Sådan vil Assens Kommune skabe og synliggøre ’det gode liv’ i lokalsamfundene

    Assens Kommune har nu sat retningen for, hvordan kommunen fremadrettet vil arbejde med bosætning, udvikling og attraktivitet både på den korte og den lange bane for nuværende og kommende borgere.

  • Hvem skal være Årets nytænkende Landsby?

    I år kårer Assens Kommune og Landdistriktsrådet ikke bare Årets Landsby, men Årets nytænkende landsby. Coronapandemien har nemlig haft stor indflydelse på de aktiviteter, der normalt bidrager til det gode liv, fællesskab og vækst i landsbyerne. Derfor vil parterne i år hædre dem, som har formået at omsætte coronakrisen til positive muligheder for landsbyernes indbyggere. Og nu kan du indstille din landsby.

Se alle nyheder