icon-Vores-lokalområder

Vores lokalområder

aktive skolebørn i Haarby

Haarby

Fjorden i baghaven

Omgivet af fjorde, skove og strand ligger Haarby, hvor naturen og bylivet går hånd i hånd. Byen har deres egen fritidshavn, Nabben, flotte parker og et åsystem med tilstødende søer, som harmonisk binder det grønne miljø og den velholdte by sammen. Et fristed er den lokale campingplads, Løgismose Strandcamping, hvor der er plads til afslapning for hele familien.

Haarby er også kendt som en by med mange lokale ildsjæle og foreninger, som forstår at samarbejde og skabe spændende projekter, der er med til at udvikle området.  Borgerne og kommende tilflyttere kan bl.a. se frem til en ny hal og en bypark.

 

Værd at vide om Haarby

Generelt

Der bor omkring 2.500 indbyggere i det skønne Haarby område. Byen er omgivet af meget smukt natur.

Der er gode transportmuligheder fra Haarby med bus til både Assens og Odense.

Børn og unge

Børn har mulighed for at gå på Haarby skole, hvortil der også hører en vuggestue, børnehave og SFO - alt samlet under et tag. Der er også mulighed for pasning i dagpleje.

Derudover er der også en idrætsefterskole.

Aktiviteter inde og ude

Haarby har mange tilbud til aktive borgere både inde og ude og har omkring 70 forskellige foreninger. Der er bl.a. mulighed for at gå til volley, bordtennis, badminton, gymnastik og billard.

I forbindelse med hallerne er der også fitness og en svømmehal.

Udendørs kan borgere også prøve kræfter med rollespil, krolf og cykling. Derudover har byen også deres eget amatørteater - HAT.

Indkøb og restauranter

Det er muligt at handle ind til hverdagen, da der er fine indkøbsmuligheder med både en bager, Netto og en SuperBrugsen.

Der findes også en del spisesteder, som bl.a. serverer mad-ud-af-huset som fx Delicante og Pizza Roma.

Oplevelser

Der er et hav af forskellige muligheder for at få oplevelser, så om det er en gåtur i De Japanske Haver, weekendophold på Dambo Gods eller en golftur i Agger Vin & Park Golf, så er Haarby lige stedet.

I byen finder du også Haarby Bio, som udover film også viser live transmission fra Det Kongelige Teater med både ballet, opera og skuespil.

Derudover har byen også Haarby Kro, hvor du har mulighed for at holde både fest og konferencer.

Tre om Haarby

SuperBrugsen er den største i Assens Kommune.

Agger Parkgolf i Haarby er det første Park Golf anlæg i Europa.

Uffe Ellemann-Jensen er i sin tid født i Haarby.

Tag på virtuel rundtur i Haarby

Nu kan du opleve Haarby på en helt ny måde.

Du kan gå på opdagelse i Haarby og opdage byens mange mange tilbud - direkte fra din mobil, tablet eller pc.

Nyheder

  • Vil du kigge DR P4 Fyn over skulderen og fodre dem med gode historier fra vores område?

    Danmarks Radio er vært for en aften på Overmarksgården i Tommerup – alle er velkommen. Så har du gode historier fra dit lokalområde, er du virksomhedsejer med gode historier om din virksomhed på hånden, eller vil du bare vide mere om, hvad der sker i maskinrummet på P4 Fyn, så kom til caféaften tirsdag den 26. september kl. 19-21.

  • Eleverne på Haarby Skole får mere bevægelse i hverdagen

    Efter et års byggeri står det nye aktivitetsareal ved Haarby Skole og Haarby-Hallerne klar til officiel indvielse. Projektet er en del af den landsdækkende bevægelseskampagne Skole+, hvor Haarby er én blandt blot seks projekter, som har fået tildelt støtte.

Se alle nyheder