icon-Vores-lokalområder

Vores lokalområder

Brylle

Den komplette landsby

Et stenkast fra det sydlige Odense ligger den hyggelige landsby Brylle. Her har borgerne alt, hvad de behøver lige ved hånden som central beliggenhed, børnehaver, skole og gode indkøbsmuligheder. Her er masser af børn, som trygt kan færdes rundt i byen på det samlede stisystem.

Et af de vigtige omdrejningspunkter i byen er fællesspisning i forsamlingshuset, hvor nye tilflyttere bydes velkommen. Brylle er en by i udvikling med masser af fælles projekter og et godt fællesskab.

Du skal være opmærksom på, at udbyderen af servicen sætter en eller flere cookies på din computer, når du trykker på afspil video. Læs om cookies.

Værd at vide om Brylle

Børn og unge

I Brylle er der et væld af muligheder for at få passet børnene.
Du finder dagpleje, Brylle skole, Agerholm Gårdbørnehave & Vuggestue samt Brylle Børnehave.

Der er også to efterskoler i nærområdet.

Bussen går direkte til gymnasiet i Glamsbjerg.

Idræt - inde og ude

Foreningerne inviterer bl. a. til fodbold, gymnastik, petanque, badminton, tennis, kampsport, volleybal og ridning.

Brylles smukke bakkede område indbyder til individuel sportsudøvelse som stavgang, cykling og ridning, og når vinteren viser sig med sne, er området et sandt eldorado for diverse former for vintersport.

Indkøb

Midt i Brylle By er en større Dagli’ Brugsen.

Der er fire kilometer til Tommerup, supermarkeder, og en række specialbutikker.

Tommerup St. er der syv kilometer til, her er der stort læge- og tandlægehus, apotek, bank, supermarkeder, hvortil du også finder en række specialbutikker og Tommerup Fyrtårn med haller, svømmehal og bibliotek.

Trafik

Brylle ligger kun ca. 14 kilometer fra Odense, og der er otte kilometer til motorvejs afkørsel 52.

Centralt i Brylle er stoppested for en bus, der forbinder Brylle med en række af Fyns største byer.

Fællesskab

Der er et rigt kulturliv i Brylle med mange arrangementer i Forsamlingshuset, Rytterskolen, Sognehuset og Idrætscentret.

Dertil kommer også en afdeling for FDF-spejderne.

Tre om Brylle

De har deres eget lokalblad, Brylleborgeren, som er opstået af det gode samarbejde mellem foreningerne og Menighedsrådet.

Brylle har en del byggegrunde og billige huspriser i området.

På en køretur ned ad Mads Hansengade oplever du, hvordan gadens huse er opført fra slutningen af 1800-tallet og frem til 60'erne og 70'erne

Mød vores landsbyambassadør

Hvis du er blevet nysgerrig på Brylle og omegn, så skulle du ringe til Bente Paulli. Bente er Brylles landsbyambassadør, og hun svarer gerne på dine spørgsmål. Bente har telefonnummer: 23 11 69 05

Nyheder

Se alle nyheder