icon-Vores-lokalområder

Vores lokalområder

Brylle

Den komplette landsby

Et stenkast fra det sydlige Odense ligger den hyggelige landsby Brylle. Her har borgerne alt, hvad de behøver lige ved hånden som central beliggenhed, børnehaver, skole og gode indkøbsmuligheder. Her er masser af børn, som trygt kan færdes rundt i byen på det samlede stisystem.

Et af de vigtige omdrejningspunkter i byen er fællesspisning i forsamlingshuset, hvor nye tilflyttere bydes velkommen. Brylle er en by i udvikling med masser af fælles projekter og et godt fællesskab.

Du skal være opmærksom på, at udbyderen af servicen sætter en eller flere cookies på din computer, når du trykker på afspil video. Læs om cookies.

Værd at vide om Brylle

Børn og unge

I Brylle er der mange dagtilbud til børnene.

Der er dagpleje, Agerholm Gård - Børnehave & Vuggestue, Brylle skole samt den private Brylle Børnehave.

Idræt - inde og ude

Foreningerne inviterer bl. a. til fodbold, gymnastik, petanque, badminton, tennis, kampsport, volleybal og ridning.

Brylles smukke bakkede område indbyder til individuel sportsudøvelse som stavgang, cykling og ridning, og når vinteren viser sig med sne, er området et sandt eldorado for diverse former for vintersport.

Indkøb

Midt i Brylle By er en større Dagli’ Brugsen.

Der er fire kilometer til Tommerup, supermarkeder, og en række specialbutikker.

Tommerup St. er der syv kilometer til, her er der stort læge- og tandlægehus, apotek, bank, supermarkeder, hvortil du også finder en række specialbutikker og Tommerup Fyrtårn med haller, svømmehal og bibliotek.

Trafik

Brylle ligger kun ca. 14 kilometer fra Odense, og der er otte kilometer til motorvejs afkørsel 52.

Centralt i Brylle er stoppested for en bus, der forbinder Brylle med en række af Fyns største byer.

Fællesskab

Der er et rigt kulturliv i Brylle med mange arrangementer i Forsamlingshuset, Rytterskolen, Sognehuset og Idrætscentret.

Dertil kommer også en afdeling for FDF-spejderne.

Byggegrunde i Brylle

Der er pt. ingen byggegrunde i Brylle. De nærmeste ligger i Verninge blot 8 km fra Brylle og der er nye grunde på i Tommerup.

Mød vores landsbyambassadør

Hvis du er blevet nysgerrig på Brylle og omegn, så skulle du ringe til Bente Paulli. Bente er Brylles landsbyambassadør, og hun svarer gerne på dine spørgsmål. Bente har telefonnummer: 23 11 69 05

Nyheder

  • Ny guide til kunst i hele Assens Kommune

    Er du en af dem, der har gået og set frem til ny inspiration fra påskens kunstudstillinger og åbne kunstnerværksteder, og som er ked af de mange aflyste arrangementer? Så er der en god nyhed til dig!

  • Løbe- og gåfællesskab samler mennesker på tværs af alder

    Den yngste er 10 år, og den ældste er 83 år gammel. I Knarreborg gå-og løbefællesskab er der plads til alle: øvede, begyndere og gangbesværede. Det vigtigste er, at alle kan være med, at alle hygger sig og føler sig set.

Se alle nyheder