icon-Vores-lokalområder

Vores lokalområder

En aften ved Kulturhuset Industrien i Aarup

Aarup

Vokseværk og livlig handelsgade

Aarup vokser og oplever for tiden en tilvækst af tilflyttere, som bosætter sig i dette dejlige område. Her er en livlig bymidte med masser af butikker og med regionaltog samt kort afstand til motorvejen, er det et meget attraktivt område for børnefamilier at flytte til.

Et af byens samlingspunkter er Kulturhuset Industrien, som danner rammen om kultur og musikoplevelser i byen, og så anvender over 20 aktører og aktiviteter det også i løbet af året.

Aarup er i live og klar til at byde endnu flere tilflyttere velkommen.

 

Værd at vide om Aarup

Generelt

I Aarup bor der omkring 3.118 indbyggere i byen,og ligger ca. 23 kilometer vest for Odense og 37 kilometer øst for Middelfart.

Transport muligheder

Der er god mulighed for at komme til og fra Aarup by, da regionaltoget fra Fredericia til Odense og retur stopper i byen.

Derudover kører forskellige busruter jævnligt til Odense, Assens og Glamsbjerg.

Aktiviteter

Det er muligt at opleve Kulturhuset Industrien, som bl.a. rummer bibliotek, biograf, spillested, galleri og Lokalhistorisk Arkiv.

For de aktive kan tiden fordrives i Aarup Fritidscenter, som er en moderne sportshal, der består af 3 idrætshaller, et motionscenter og en Café

Derudover er der også forskellige sportsaktiviteter at finde i Aarup såsom fodbold, håndbold, gymnastik og løb.

Indkøb og shopping

Der er et bredt udvalg af dagligvarebutikker i Aarup.

Der er også et et rigt byliv med flere forskellige butikker/forretninger såsom Kop&Kande, tøjbutikker, en bager og en sportsbutik.

Børn og unge

Der er en del muligheder for at få passet sine børn, da der både er Børnehusene med dagplejere og børnehaver, SFO'en - Kridthuset og Aarup Skole.

I byen er der også en ungdomsklub tilknyttet Aarup Fritidscenter.

Tre om Aarup

De har projektet, Aarup i live, som handler om at skabe mere medborgerskab i byen.

De har Fyns og Trekantområdets største indendørs gokartbane på 300 m.

En tilbagevendede årlig begivenhed i området er Frøbjerg Festspil, som er et af Fyns største sommerspil.

Mød én af Aarups ambassadører

Hvis du er blevet mere nysgerrig om Aarup eller har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Aarup Lokalråds Ambassadørordning på lokalraad@aarup.dk, så sætter de dig i kontakt med en ambassadør.