icon-Vores-lokalområder

Vores lokalområder

Aarup

Pendler du? Så er Aarup det optimale valg. Der er DSB timedrift, busforbindelser og motorvejen er tæt på. På 1 time kan du nå 413.500 arbejdspladser.

Aarup vokser og oplever for tiden en tilvækst af tilflyttere, som bosætter sig i dette dejlige område.

Her er en livlig bymidte med masser af butikker, station for enden af hovedgaden med regionaltog med forbindelser til Odense og Fredericia, kort afstand til motorvejen og et bredt udvalg af pasningsmuligheder til både større og mindre børn. Det er et meget attraktivt område for børnefamilier at flytte til.

Et af byens samlingspunkter er kulturhuset Industrien, som danner rammen om kultur- og musikoplevelser i byen, og så anvender over tyve aktører og aktiviteter også stedet i løbet af året.

I øjeblikket er der også en række attraktive byggegrunde til salg i området.
Aarup er en by i udvikling og klar til at byde endnu flere tilflyttere velkommen.

 

Familien Hill er flyttet fra Odense til Aarup, og har bygget hus på Eventyrbakken. Mød dem i videoen her:

Du skal være opmærksom på, at udbyderen af servicen sætter en eller flere cookies på din computer, når du trykker på afspil video. Læs om cookies.

Værd at vide om Aarup

Generelt

I Aarup bor der omkring 3200 indbyggere, og byen ligger ca. 23 kilometer vest for Odense og 37 kilometer øst for Middelfart.

Siden 2016 har Aarup Lokalråd arbejdet for at styrke bosætningen i området. Lokalrådet markedsfører Aarup med donationer fra erhvervslivet i Aarup og midler, som de har søgt om og fået tildelt fra Lokalsamfundspuljen. Det sker bl.a. på Lokalrådets Facebook side ”flyttilaarup”.

En årligt tilbagevendende begivenhed i området er Frøbjerg Festspil - ét af Fyns største sommerspil.

Transportmuligheder

Der er god mulighed for at komme til og fra Aarup by, da regionaltoget fra Fredericia til Odense og retur stopper i byen. Derudover kører forskellige busruter jævnligt til Odense, Assens og Glamsbjerg.

Aktiviteter

Aarup byder på et stort og bredt udvalg af fritidsaktiviteter.
Kulturhuset Industrien, der ligger i hovedgaden, rummer bl.a. bibliotek, biograf, spillested, galleri og Lokalhistorisk Arkiv.

For de aktive kan tiden fordrives i Aarup Fritidscenter, som er en moderne sportshal, der består af 4 idrætshaller, et motionscenter og en café.

Derudover er der også forskellige aktiviteter såsom fodbold, fitness, badminton, håndbold, gymnastik, springgymnastik, løb og spejder.

Indkøb og shopping

I Aarup er der flere dagligvareforretninger, hvor du kan foretage de daglige indkøb.
Der er også et rigt byliv i hovedgaden med flere forskellige butikker/forretninger såsom isenkræmmer, tøjbutikker, apotek og en sportsbutik.

Børn og unge

Nærområdet byder på masser af pasningsmuligheder og en innovativ skole – der er dagplejere, vuggestue og børnehaver – både kommunale og private. Aarupskolen har klasser fra 0.-9. årgang.
Til de større børn er der også SFO og klub.

Mød én af Aarups ambassadører

Hvis du er blevet mere nysgerrig på Aarup og har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Aarup Lokalråds Ambassadørordning på lokalraad@aarup.dk, så sætter de dig i kontakt med en ambassadør.

Ring til Svanborg

Overvejer du at flytte til Aarup? Så kontakt vores bosætningskonsulent Svanborg.

Hun hjælper dig gerne med at tilrettelægge et besøg, guide dig og besvare dine spørgsmål.

  • Ring på 20 11 76 29

Nyheder

Se alle nyheder