icon-Politik

Politik

Byrådsmøder

Som udgangspunkt holder Assens Byråd møde den sidste onsdag i hver måned.

Assens Byråd holder som udgangspunkt sine møder i Byrådssalen på Assens Rådhus. Alle er velkomne til at komme og overvære møderne. Der er indgang fra mødecenterindgangen i Rådhusgården bag skorstenen og dørene åbnes 1 time før mødet start.

To gange om året vælger Byrådet at holde deres møde samtidig med et dialogmøde udenfor Rådhuset. Det er borgerne via eventuelle borgerforeninger eller lokalråd der selv byder ind og viser interesse for at være værter. Ligesom temaet for dialogmødet fastlægges sammen med repræsentanterne fra lokalområdet.

Kontakt

Vi I gerne have Byrådet ud i jeres lokalområde så kontakt Janne Kornbeck i Byrådssekretariatet på mail: jkhve@assens.dk eller på telefon: 64 74 73 71.

Næste møde ude af huset

Næste planlagte dialog- og byrådsmøde afholdes onsdag den 27. november 2019 fra kl. 17 i Flemløse.

Planlagte og afholdte møder

Maj 2019 - Skalbjerg
Nov. 2019 - Flemløse
Maj 2018 - Helnæs
Nov. 2018 - Orte/Frøbjerg/Ørsted/Vedtofte/Søllested
Maj 2017 - Aarup
Juni 2016 - Verninge
Dec. 2016 - Ebberup
Maj 2015 - Skallebølle
Nov. 2015 - Søllested
Nov. 2014 - Haarby

Regler for Byrådets spørgetid

Sidst på Byrådets dagsorden under punktet "Spørgetid" er der mulighed for, at tilhørerne kan stille få spørgsmål, som besvares af borgmesteren eller et, af borgmesteren, udpeget byrådsmedlem.
Har du et spørgsmål, som kan være vanskeligt at besvare uforberedt er du velkommen til at sende det skriftligt til Byrådssekretariatet inden mødet:

  • Send spørgsmålet til jkhve@assens.dk – mærket ”Spørgetid” – dog senest kl. 12:00 fredag før afholdelse af byrådsmødet.
  • Oplys dit navn og adresse
  • Spørgsmålene skal vedrøre generelle kommunale forhold og kunne oplæses inden for 3 minutter på byrådsmødet
  • Spørgsmålene besvares på byrådsmødet og besvarelsen holdes indenfor 3 minutter.

Både mundtlige og skriftlige spørgsmål, der ikke skønnes at være af almen interesse, kan af borgmesteren henvises til besvarelse i den kommunale forvaltning.