icon-Organisation

Organisation

Billeder fra Instagram

På assens.dk og tilhørende hjemmesider bruger vi en integration til Instagram, der gør det muligt, at vise billeder fra Instagram. Formålet er at give borgene mulighed for at vise deres billede af Assens Kommune. Vi tror på, at præsentationen af kommunen bliver mere mangfoldig og mere troværdig, ved at bruge borgernes egne billeder.

Integrationen til Instagram og brugen af billederne sker i henhold til Instagrams anvendelsesvilkår og politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvis du selv eller dine pårørende er på billederne

Det kan ske, at der bliver taget taget billeder af os selv eller vores pårørende, uden at vi er klar over det og uden, at vi er klar over billedet skal bruges på Instagram. Hvis du opdager, at du eller dine pårørende er at se på Instagram-billeder og du ikke bryder dig om det, har to muligheder.

  • Du kan kontakte fotografen, og beder vedkommende om at slette billedet fra sin Instagram-side.
  • Du kan skrive til webmaster@assens.dk og bede om at fjerne det pågældende billede. Husk at angive navnet på den pågældende Instagram-profil. Så fjerner vi hurtigst muligt billederne og trækker dem ikke ind igen.

Spørgsmål til vores brug af Instagram-billeder

Hvis du har spørgsmål til vores brug af Instagram-billeder, er du altid velkommen til at skrive til webmaster@assens.dk.

Kontakt Kommunikation

Send almindelig e-mail
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.