icon-Nyt-fra-Assens-Kommune

Nyt fra Assens Kommune

Stigning i salg af byggegrunde under coronakrise

Der er stadig interesse for byggegrunde i Assens Kommune. Under coronakrisen er der solgt fire nye byggegrunde og 12 grunde er reserveret. Det et tegn på optimisme, mener Søren Steen Andersen.

Coronanedlukningen har sat hverdagen ned i et lavere gear, men der er stadig fart på købelysten af nye byggegrunde i Assens Kommune.

Siden den 16. marts, hvor store dele af samfundet blev sendt hjem, er der solgt tre nye byggegrunde. I samme periode i 2019, blev der kun solgt en enkelt byggegrund. Ifølge borgmester Søren Steen Andersen er det et glædeligt tegn på optimisme i denne tid, at salget ikke er gået helt i stå.

- Vi glæder os utroligt meget over, at der stadig er interessen for vores grunde. I sær med tanke på, hvordan man ellers kunne frygte, at coronakrisen kunne sætte en stopper for boligdrømmen. Men det har ikke være tilfældet her.

Særligt i Tommerup har der været rift om udstykningerne, hvor der nu kun er to grunde tilbage.

Også gang i boligsalget

Der er udstykket byggegrunde flere steder i kommunen, og i øjeblikket er 12 grunde reserveret af interesserede købere og endnu flere har bedt om at få tilsendt salgsmateriale.

- Nu håber vi, at reservationerne ender med et køb, så vores nye boligejere kan få endnu en nabo, siger Søren Steen Andersen.

Samtidig viser en analyse som boligsiden.dk har lavet den 22. april, at mens coronavirus har lagt en dæmper på boligmarkedet i store dele af landet, så har Assens Kommune oplevet en stigning af hussalget på 37 procent.

Assens stod således for Danmarks tredje største stigning i boligsalget i marts.

Kontakt

Borgmester:
Sørens Steen Andersen, 29379065

Information om byggegrunde:
Bente Boe, 64746362