icon-Nyt-fra-Assens-Kommune

Nyt fra Assens Kommune

Glamsbjergskolen får ny leder

Mette Runge er ny skoleleder på Glamsbjergskolen. Rollen er ikke ny for hende - siden 2016 har hun været konstitueret skoleleder samme sted. Hun tiltræder stillingen den 1. august.

Glamsbjergskolens nye leder, Mette Runge, har arbejdet på skolen i mange år. Først som lærer og siden som viceskoleleder, hvor hun i flere perioder har været konstitueret som skoleleder.
Siden december 2016 har hun været konstitueret.

Leder af Dagtilbud og Skole i Assens Kommune Lars Kofoed understreger, at det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Mette Runge som ny skoleleder;

- Med valget af Mette Runge som skoleleder får skolen en leder, der kender skolen særdeles godt, og som kan og vil videreudvikle skolen i respekt for dens værdier og ånd i et tæt samarbejde med elever, personale og bestyrelse.
Hun er en empatisk og dygtig leder, der virkelig brænder for, at alle børn skal lykkes og finde plads i folkeskolen. Hun har gennem flere perioder som konstitueret skoleleder vist, at hun besidder de kvaliteter, den empati og den styrke, der skal til, for at kunne lykkes som leder i folkeskolen. Med Mette Runge som ny skoleleder får Glamsbjergskolen og Assens Kommune en skoleleder, der både har fokus på at gøre Glamsbjergskolen til en endnu bedre skole og på at medudvikle hele kommunens skolevæsen.
Jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde med Mette Runge.

Mette Runge tiltræder officielt sin nye stilling den 1. august.

For yderligere oplysninger – kontakt venligst:
Lars Kofoed, Leder af Dagtilbud og Skole, Assens Kommune, tlf: 2037 1799.
Mette Runge, nuværende konstitueret skoleder, Glamsbjergskolen – pr. 1/8 skoleleder, Glamsbjergskolen, tlf: 2381 4355.