icon-Nyt-fra-Assens-Kommune

Nyt fra Assens Kommune

Folkemødet nærmer sig – Yderligere 2500 borgere har fået en invitation i deres e-boks

Dagen hvor Assens Kommune i samarbejde med Tænketanken Mandag Morgen inviterer til stort folkemøde står for døren. Over 150 inviterede har tilmeldt sig, men forhåbningen er, at endnu flere vil støtte op om arrangementet og den vigtige dagsorden. Derfor er der i dag sendt invitationer ud til yderligere 2500 borgere, om at være med den 19. januar, hvor sundheden skal på dagsorden.

Sundhedstilstanden i Danmark er blevet dårligere og sådan forholder det sig også for Assens Kommune. På dagen skal borgerne og politikerne derfor i fællesskab dele deres tanker og ideer og finde løsninger på, hvordan borgerne i Assens Kommune kan få en bedre mental og fysisk sundhed. De input der kommer, skal efterfølgende bruges som et led i byrådets arbejde med at udforme kommunens nye sundhedspolitik.

Folkemødet er en del af Vores Stemmer – et projekt Mandag Morgen står bag, og som sigter på at udvikle og forny lokaldemokratiet, styrke båndet mellem politikere og borgere og engagere flere borgere i de politiske processer. 

Folkemødet bliver en helt ny mødeform, hvor borgerene diskuterer politik på deres egne præmisser, selv sætter dagsordenen og udvikler konkrete løsninger og forslag til politikerne.

Foruden Assens Kommune afholder Varde og Roskilde Kommune også folkemøder i samarbejde med Tænketanken Mandag Morgen. 

Du kan læse mere om VoresStemmer her.

Du skal være opmærksom på, at udbyderen af servicen sætter en eller flere cookies på din computer, når du trykker på afspil video. Læs om cookies.

Praktisk information

  • Folkemødet finder sted den 19. januar i Fyrtårn Tommerup fra kl. 10.00-16.00.
  • Tilmeldingsfristen er søndag den 13. januar og sker via e-boks.
  • Læse mere om VoresStemmer her