icon-Nyt-fra-Assens-Kommune

Nyt fra Assens Kommune

Det gode liv starter med en god velkomst

Årets landsby, Skallebølle, modtog nye beboere i området med morgenmad og informations-arrangement.

Skallebølle har oplevet en stigning af nye beboere, både til deres 20 nye udlejningsboliger og til hussalg i området. 

Lørdag den 17. november bød beboerforeningen og ambassadørkorpset for første gang nye beboere velkomne med et velkomst og informations-arrangement.

Dagen startede med rundstykker og snak, efterfulgt af info om sportsklubben, kulturforeningen og beboerforeningen, samt hvilke tilbud og arrangementer der bliver afholdt i løbet af året.

I dagens anledning blev der fortalt om landsbyens projekter med udendørs fitnessmaskiner m.m., samt hvordan landsbyens foreninger samarbejder på kryds og tværs.

- Min oplevelse som formand i Skallebølle beboerforening er, at der blev lyttet interesseret og at de fremmødte var rigtig glade for arrangementet. Det er vigtigt for et lokalsamfund at nye tilflyttere føler sig velkommen, dermed vil de i fremtiden også bidrage positivt til livet i landsbyen, fortæller Niels Drejergaard, formand i Skallebølle beboerforening.

Det er første gang at Skallebølle har budt ny-tilflyttere velkommen med et sådan arrangement.

Årets Landsby 2018

I august løb Skallebølle med æren og titlen som Årets landsby 2018 i Assens Kommune, og blev derfor den 10. landsby i Assens Kommune, der løber med titlen som Årets Landsby. 

For at vinde prisen som Årets Landsby, skulle Skallebølle leve op til krav om aktivt at arbejde med bosætningsinitiativer. Vel at mærke både i forhold til at tiltrække nye borgere til landsbyen, men samtidig arbejde for at fastholde nuværende borgere. Og det er præcis det, som Skallebølle er lykkedes med. 

 

Yderligere information

Du kan læse mere om Skallebølle her. 

Niels Drejergaard, tlf. 2029 5978 eller på e-mail: formand@skallebolle.dk