icon-Nyt-fra-Assens-Kommune

Nyt fra Assens Kommune

Assens Kommune frifundet fra ethvert erstatningskrav i campingsagen

Østre Landsret har her til formiddag afsagt dom i sagen mellem Assens Kommune og CampOne Grenen Strand A/S, der ejer CampOne Assens Strand.

I sin afgørelse fastslår retten, at:

Assens Kommune er frifundet for de erstatningskrav, som CampOne Grenen Strand A/S har rejst i forbindelse med sagen.
Assens Kommune er stadig forpligtet af den købsaftale, der er indgået med CampOne Grenen Strand A/S.

Advokat Nis Stemann Knudsen fra Kielberg Advokater, der har ført sagen for Assens Kommune, siger om dommen:

”Det er glædeligt, at Landsretten har fundet, at Assens Kommune ikke er erstatningsansvarlig overfor CampOne Grenen Strand A/S, og så tager jeg Landsrettens dom om, at købsaftalen stadig er gældende til efterretning.”

Borgmester Søren Steen Andersen supplerer:

”Det har på alle måder været en rigtig træls og opslidende sag for kommunen, der nu har strakt sig over flere år. Jeg havde naturligvis håbet på, at Landsretten var nået frem til en anden afgørelse, men jeg tager den til efterretning. Samtidig noterer jeg mig med tilfredshed, at retten har afvist de erstatningskrav, der er rejst i forbindelse med sagen.”

Søren Steen Andersen pointerer, at han sammen med det resterende Byråd nu vil bruge de kommende uger på at nærlæse dommen og præmissen for Landsrettens afgørelse.

”Vi har netop modtaget dommen og har nu brug for god tid til sammen med vores advokat at nærstudere afgørelsen. Det er derfor alt for tidligt i dag at sige noget om, hvordan vi forholder os videre til sagen, herunder om vi vil forsøge at indbringe sagen for Højesteret. Foreløbig afventer jeg sammen med resten af Byrådet, at vores advokat her i eftermiddag vil give os en samlet orientering omkring sagen og dommen.”

Økonomiudvalget behandler dommen på deres møde den 9. december.

Kontaktoplysninger

Borgmester Søren Steen Andersen tlf. 2937 9065.

Spørgsmål omkring selve dommen, og det retstekniske/processuelle i den, bedes stillet til:

Advokat Nis Stemann Knudsen, Kielberg Advokater, tlf. 23 20 04 80.