icon-Nyt-fra-Assens-Kommune

Nyt fra Assens Kommune

Aarup på bud

Spar en masse penge og køb hus i Aarup i stedet for i Odense. Det er en del af Aarups markedsføringsplan for 2018 for at tiltrække tilflyttere til byen.

Få det hele for det halve. Det kunne være et godt tilbud fra Lars Larsen, men det er en del af Aarups markedsføringsplan for 2018 for at få flere til at slå sig ned i området.
Aarup Lokalråd har en målsætning om at øge befolkningstilvæksten i byen med to procent årligt frem til 2020. Det vil de gøre i samarbejde med Assens Kommune, de lokale borgere og ejendomsmæglere og ved at sørge for, byen er i udvikling.


Byggegrundene på Eventyrbakken og Solbakken bliver derfor vægtet højt, når Aarup markedsføres på Facebook. Hver gang kommunen sælger en grund, vil det stå på Aarups Facebook-side ”Flyt til Aarup". Lokalrådet vil følge processen fra byggegrund til parcelhus og vise det på Facebook i billeder og videoer. De vil nemlig gerne vise, at ”Aarup er et dejligt sted at vokse op,” og den historie vil de især gerne sælge til børnefamilier.

En del af strategien for at få flere tilflyttere til Aarup er at sammenligne huspriserne i Aarup med priserne i Odense, Tarup og Næsby.

Store besparelser
Selvom børnefamilier er kernegruppen i markedsføringsplanen, vil Aarup også gerne have fat i bedsteforældre til at sprede budskabet om Aarup. Og det er især familier fra Odense, byen gerne vil lokke til området. De høje boligpriser i Odense bliver derfor bragt i spil, når huse i Aarup er til salg. Her bliver man præsenteret for hvad en villa koster i Aarup, og hvad den ville have kostet i Odense, Tarup eller Næsby. Og det er en helt bevidst strategi, fortæller lokalrådsformand i Aarup, Kjeld Alsholm. Der kan nemlig spares helt op til 40% på den nye bolig.

-Det er en oplagt mulighed for børnefamilier at spare omkring 600.000 kr. på en standard bolig. Så kan der måske blive råd til en ekstra bil, der kan gøre hverdagen meget lettere for de travle børnefamilier, eller der er mulighed for at den ene forældre kan gå ned i tid så længe børnene er små, siger Kjeld Alsholm.

Handelslivet blomstrer i Aarup, og det er vigtigt for at få flere tilflyttere til byen. Muligheden for at kunne foretage indkøb i 20 lokale specialbutikker vejer tungt, når potentielle tilflyttere skal vælge det fremtidige bosætningssted.

-Derfor er det også helt naturligt, at lokalrådets markedsføringsplan for 2018 har stor fokus på at sælge budskabet om at få flere erhvervsdrivende til at flytte deres butik til Aarup, fortæller Kjeld Alsholm.