icon-Nyt-fra-Assens-Kommune

Nyt fra Assens Kommune

Assens Kommune på de sociale medier

Assens Kommune er tilstede på en række af de sociale medier. Kig gerne forbi og følg os på dit foretrukne medie.

Facebook

På Facebook fortæller vi de gode, aktive og positive historier om, hvad der sker i Assens Kommune, og du vil også opleve generel information og aktuelle servicemeddelelser på siden.

Du er meget velkommen til at skrive til os med dine spørgsmål og lægge dine gode historier ind på siden, men vi lægger udelukkende opslag på væggen, som omhandler ovenstående.

Instagram

På Instagram viser og deler vi smukke, sjove og hyggelige billeder af livet i vores dejlige kommune, så man får et indtryk af, at Assens Kommune er et godt sted at bo.

I må meget gerne være med på #mitassens.

LinkedIn

På LinkedIn handler det om Assens Kommune som organisation og arbejdsplads. Vi fortæller om det fine samarbejde med erhvervslivet, og det er ligeledes muligt at finde en række stillingsopslag.

Kig gerne forbi - måske kender du allerede nogle af vores gode kolleger.  

YouTube

YouTube er vores kanal, når det kommer til de levende billeder. 

Hvis du ønsker at gense et interview eller et indslag, vil du kunne finde det her.

Twitter

Vi tweeter om ting, der sker i vores område og nye spændende initiativer, der knytter sig op på vores visioner om bosætning, uddannelse og erhverv med hashtags som #flerevilboher #allefåruddannelse og #viljetilvækst 


Følg os meget gerne på Twitter.

Kontakt Kommunikation

Åbningstider:
Se åbningstiderne for Assens Kommune

Send almindelig e-mail
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.