icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Uddannelser hos os

Assens Kommune er fuld af muligheder for dig, som gerne vil i gang med en uddannelse. Vi tilbyder elevpladser inden for en bred vifte af områder bl.a. omsorg og pleje, kontor og administration, tandplejen, køkken samt børn, unge og handicappede.

Tre elever på stribe

Assens Kommune er en stor og alsidig arbejdsplads, og vi har elevuddannelser for enhver smag - uanset om du mest er til kontorarbejde, 'noget med mennesker' eller 'noget med hænderne'.

Vi prioriterer uddannelse højt i Assens Kommune, og vi ønsker at være et moderne og attraktivt uddannelsessted. Derfor har vi nøje planlagt uddannelsesforløb med forskelligartede opgaver og udfordringer samt veluddannede og engagerede vejledere, praktikansvarlige og uddannelsesansvarlige, som sikrer et højt fagligt niveau. 

Du kan på disse sider blive klogere på, hvilke elevuddannelser der er i Assens Kommune, og hvordan det er at være elev hos os.

 I Assens Kommune kan du blandt andet få en elevuddannelse som:

Vores ledige elevstillinger bliver slået op på vores hjemmeside og skal søges elektronisk i vores system via stillingsopslaget. Du kan tilmelde dig vores jobagent, så modtager du en mail, når vi har ledige elevstillinger, der har din interesse.