Afbrændingsforbud

Beredskab Fyn har d. 2.7. forlænget afbrændningsforbuddet.

Forbuddet er gældende indtil Beredskab Fyn ophæver dette.

Se, hvad du skal være særlig opmærksom på:
icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Vores værdier

I Assens Kommune ønsker vi at være en attraktiv og moderne arbejdsplads. Vi har fokus på god ledelse, et godt og udviklende arbejdsmiljø og ikke mindst det at være en sund arbejdsplads. Vi har en nutidig personalepolitik og et ledelsesgrundlag, der bygger på værdier.

Vores værdigrundlag gælder for alle ansatte i Assens Kommune og er blevet til i en bred engagerende proces i hele organisationen tilbage i 2007. 

Værdierne er fundamentet i vores personalepolitik, og de udtrykker, hvad der i Assens Kommune opleves som værdifuldt og ønskværdigt. Alle kommunes ansatte skal kende og efterleve værdierne. 

Vores værdier er:

Respekt

Vi udviser hensyn og forståelse for hinanden som mennesker. Vi tror på, at alle har grundlæggende ønske om at tage aktivt del i arbejdet, i opgaverne og i samarbejdet på arbejdspladsen.

Åbenhed

Det gode samarbejde er vores fundament. Vi indgår alle i samarbejdet med åben og konstruktiv indstilling og ud fra en holdning om, at vi gensidigt har brug for hinanden. Vi respekterer og er lydhøre overfor hinanden som kolleger og som ledere.

Udvikling

Alle ansatte bidrager aktivt til udviklingen af Assens Kommune. Alle kan udvikle sig gennem arbejdet, og alle har kapacitet til at vokse med opgaverne.

Arbejdsglæde

Vi sætter fokus på arbejdsglæde, da vores humør og engagement har stor betydning for vores produktivitet og opgaveløsning.

Ordentlighed

Vi indgår alle i et forpligtende og professionelt arbejdsfællesskab, hvor vi taler til og med hinanden - ikke om hinanden.

I filmen nedenfor kan du høre, hvordan nogle af vores medarbejdere bruger værdierne i dagligdagen. 

Du skal være opmærksom på, at udbyderen af servicen sætter en eller flere cookies på din computer, når du trykker på afspil video. Læs om cookies.

Vores værdier er yderligere beskrevet i vores personalepoltik, som du finder herunder.