icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Rekruttering og introduktion

Vi vil tiltrække og fastholde de dygtigste medarbejdere og ledere, så vi professionelt og effektivt kan løse vores opgaver for og sammen med borgerne.

Vi tilbyder meningsfulde jobs og går efter de bedste kandidater

Vi tager konkurrencen om de gode ledere og medarbejdere alvorligt og går efter at tiltrække og fastholde de bedste. Vi ved, at glade og tilfredse medarbejdere er de bedste ambassadører og de bedste til at sprede gode historier om vores arbejdsplads. Derfor lægger vi vægt på at skabe gode jobs med meningsfulde opgaver, god ledelse, høj faglighed og udviklingsmuligheder. Vi har alle et ansvar for at bidrage til at skabe et godt arbejdsmiljø og gode arbejdsfællesskaber. Det gavner os alle og medvirker til, at vi også fremover kan tiltrække de bedste kandidater.

Vi supplerer med nye kompetencer til arbejdspladsen

Vores rekruttering starter altid med at overveje, om vi har brug for nye og andre kompetencer på arbejdspladsen. Derfor tager rekrutteringen udgangspunkt i arbejdspladsens opgaver. De er bestemmende for, hvilke nye kompetencer arbejdspladsen skal suppleres med, når vi skal realisere de mål, vi har sat os.

Vi sammensætter et bredt ansættelsesudvalg, og vi vælger altid den kandidat, der ud fra en samlet vurdering er bedst kvalificeret til jobbet.

Vi byder velkommen med en professionel introduktion

En vellykket introduktion øger vores nye kollegas engagement og jobtilfredshed. Vi tilrettelægger introduktionen, så han eller hun bliver en del af arbejdspladsen og bliver sat ind i opgaver, teknologi, kultur og samarbejdsformer. Målet med introduktionen er, at vores nye kollega falder godt til fagligt og socialt, og at der skabes et godt fundament for den videre udvikling.

Vi ser alle vores nye kolleger som kilder til læring og som gode muligheder for at blive udfordret på vores vaner.

Vi har blik for fremtidens medarbejdere

Som kommune tager vi med glæde imod elever, studerende og praktikanter. Vi ser dem som mulige fremtidige kolleger og gode ambassadører for vores arbejdsplads. Vi tager opgaven som uddannelsessted alvorligt og prioriterer at skabe gode læringsmiljøer, hvor alle trives og kan udvikle sig.