icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Personaletilbud

Feriehuse

Assens Kommune har sammen med Middelfart Kommune en feriefond, hvor kommunens ansatte kan leje sommerhuse tæt på strand og vand, boliger i ferieparker eller lejligheder i hjertet af storbyen København til en meget fordelagtig pris.

Vi trækker lod, hvis der er flere, der ønsker den samme feriebolig i samme periode. Lodtrækningen til sommerferieperioden foregår allerede i februar måned, så du har god tid til at justere dine ferieplaner, hvis du ikke skulle vinde lodtrækningen.

Sundhedsordning

I Assens Kommune har vi stor fokus på sundhed og trivsel, og derfor har vi vores helt egen sundhedsordning for alle kommunens ansatte.

Sundhedsordningen indeholder sundhedsfremmende- og forebyggende tilbud, som er udviklet med sigte på, at ledere og medarbejdere i fællesskab finder frem til nye tiltag, der kan højne sundheden og arbejdsmiljøet på den enkelte arbejdsplads. 

Kunstforening

Kunstforeningen i Assens Kommune er for alle ansatte i kommunen. Foreningen blev stiftet på en generalforsamling den 22. august 2011. 

Foreningens formål er at formidle kontakt mellem kunstinteresserede ansatte i Assens Kommune samt at indkøbe kunst til udlodning blandt medlemmerne. Alle medlemmer betaler årligt et kontingent for medlemskab, og kontingentet bliver primært brugt til at indkøbe kunst.

Der er valgt en bestyrelse på syv personer, som står for at indkøbe kunsten. Det kan eksempelvis være malerier, grafik, skulpturer og kunsthåndværk til udlodning blandt medlemmerne.

Kunsten vil blive indkøbt på udstillinger hos kunsthandlere, på kunstmesser, eller hvor bestyrelsen i øvrigt kan finde noget interessant.

De indkøbte værker udloddes på generalforsamlingen året efter, at kontingentindbetalingen har fundet sted.