icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Sådan er der hos os

I Assens Kommune ønsker vi at være en attraktiv og moderne arbejdsplads. Vi har fokus på god ledelse, et godt og udviklende arbejdsmiljø og ikke mindst at være en sund arbejdsplads. Vi har en nutidig personalepolitik og et ledelsesgrundlag, der bygger på værdier.

Assens Kommune er en stor arbejdsplads med knap 3300 ansatte, som varetager vidt forskellige arbejdsopgaver. Vi er en organisation med højt til loftet, en uformel omgangstone samt åbenhed og respekt mellem ledere og medarbejdere. 

Det er vores ambition at yde god offentlig service til vores borgere og brugere, og det kræver dygtige og velkvalificerede medarbejdere. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle den attraktive arbejdsplads, så vi kan tiltrække og fastholde de mest kvalificerede medarbejdere. 

I filmen nedenfor kan du møde nogle af vores dygtige og engagerede medarbejdere og høre dem fortælle, hvordan det er at være ansat i Assens Kommune, og hvad de sætter pris på.

Vi har en vision for Assens Kommunes udvikling de kommende år, som hedder Vision 2018 - Vilje til Vækst. Vores vision betyder blandt andet, at vi har fokus på innovation, aktivt medborgerskab og tværfaglighed, og at vi vil gå foran og være en sund arbejdsplads. 

På de følgende sider kan du få et indblik i, hvordan det er at arbejde hos os. Du kan blandt andet læse om vores værdier, personalepoltik, ledelsesgrundlag, MED-aftale og ikke mindst vores sundhedsordning for alle kommunens ansatte.