icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Sådan er der hos os

I Assens Kommune ønsker vi at være en attraktiv og moderne arbejdsplads. Vi har fokus på god ledelse, et godt og udviklende arbejdsmiljø og ikke mindst at være en sund arbejdsplads. Vi har en nutidig personalepolitik og et ledelsesgrundlag, der bygger på værdier.

Assens Kommune er en stor arbejdsplads med ca. 2900 ansatte, som varetager vidt forskellige arbejdsopgaver. Vi er en organisation med højt til loftet, en uformel omgangstone samt åbenhed og respekt mellem ledere og medarbejdere. 

Vi arbejder med og for mennesker, og det er vores ambition at yde god offentlig service overfor og med vores borgere. Det kræver dygtige og velkvalificerede medarbejdere, og derfor arbejder vi hele tiden på at være en attraktiv arbejdsplads, så vi kan tiltrække og fastholde de mest kvalificerede medarbejdere. 

I filmen nedenfor kan du møde nogle af vores dygtige og engagerede medarbejdere og høre dem fortælle, hvordan det er at være ansat i Assens Kommune, og hvad de sætter pris på.

Du skal være opmærksom på, at udbyderen af servicen sætter en eller flere cookies på din computer, når du trykker på afspil video. Læs om cookies.

Vi har en vision for Assens Kommunes udvikling de kommende år, som hedder 'Med vilje og hjerte'. Visionen har fem temaer, der bl.a. handler om at styrke og udvikle fællesskaber og sundhed, styrke børn og unges selvværd, skabe flere jobs, sikre at boligdrømme kan blive til virkelighed samt skabe attraktive og tilgængelige naturområder.  

På de følgende sider kan du få et indblik i, hvordan det er at arbejde hos os. Du kan blandt andet læse om vores værdier, personalepoltik, ledelsesgrundlag, MED-aftale og ikke mindst vores sundhedsordning for alle kommunens ansatte.