icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Økonomi- og lønchef til Assens Kommune

Har du indgående erfaring med kommunal økonomi og økonomistyring, og får du energi af store faglige udfordringer? Er du analytisk og strategisk skarp? Kan du udfordre og stå fast, men evner du også at lytte, samtale og forstå andres ståsted? Kan du fremlægge tal og prognoser, så ikke-økonomer forstår dig? Evner du at skabe stærke relationer, der bygger på tillid på tværs i en organisation? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så er du måske vores nye økonomi- og lønchef.

Vores nuværende økonomi- og lønchef har valgt at gå på pension, og derfor søger vi en ny økonomi- og lønchef pr. 1. oktober 2019.

Du kan læse stillingsopslaget inkl. job-og personprofil og søge stillingen på Lundgaard Konsulenternes hjemmeside. Ansøgningsfristen er den 12. august kl. 8.30. 

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunaldirektør Finn G. Johansen, Assens Kommune, tlf. 2360 6550 eller associeret partner Bettina Høst Poulsen, Lundgaard Konsulenterne, tlf. 7199 1141.

Vi glæder os til at høre fra dig!