icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Lærer til Haarby Skole

Er du uddannet lærer, og har du linjefag i engelsk, samfundsfag, historie og kristendom? Har du mod på eller erfaringer med at føre eleverne til afgangsprøve? Og vil du være en del af et godt lærings- og arbejdsmiljø, hvor vi vægter de nære relationer og faglig udvikling højt? Så læs endelige videre!

Info

Vi søger nemlig en lærer til en fast stilling på 50% ansættelse til kommende skoleår. Stillingen vil på sigt eventuelt kunne udvides til fuld tid.

Hvem er vi

Haarby Skole er ”byens skole”, og vi samarbejder aktivt med byens foreninger, virksomheder og kulturliv. Skolen er afdelingsopdelt med 1-2 spor fra 0. til 9. klasse. Vi har 350 elever og en SFO med ca. 90 børn.

Skolen ligger tæt på skov, mark og strand og er nabo til byens børnehave og Haarby Hallerne, som rummer både svømmehal, fitnesscenter og idrætshaller. Disse er forbundet med skolen via et udendørs aktivitetsområde, og vi har derfor gode muligheder for idræt og aktiviteter. Det lægger vi stor vægt på, idet vi har fokus på sundhed, bevægelse og miljø.

Vi har et godt lærings- og arbejdsmiljø, hvor vi især vægter de nære relationer og faglig udvikling i tæt samarbejde med børn, forældre og kolleger.

Om jobbet

I kommende skoleår vil stillingen bestå af undervisning i engelsk på mellemtrinnet samt historie, samfundsfag og kristendom i udskolingen. Hvis historie, samfundsfag og kristendom udtrækkes til prøve, forventes det, at du fører eleverne til afgangsprøve. 

Stillingen kan evt. suppleres med løse vikartimer og på sigt evt. udvides til ansættelse på fuld tid. Antallet af vikartimer kan være meget varierende. 

Hvem er du

Vi forventer, at du er uddannet lærer og har linjefag eller undervisningskompetence i så mange af de nævnte fag som muligt, og at du vil kunne føre eleverne til afgangsprøve i historie, samfundsfag og kristendom i kommende skoleår. 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • vægter elevernes faglige udvikling og trivsel
  • betragter arbejdet som lærer som en vedvarende læreproces
  • værdsætter og arbejder bevidst med nærværende relationer til både børn og voksne
  • er god til at inddrage og samarbejde med forældre omkring deres barn
  • har et positivt menneskesyn og ser muligheder frem for begrænsninger
  • har en anerkendende tilgang til børn, forældre og kolleger
  • er reflekterende over egen såvel som andres praksis og tør dele det
  • ser dig selv som medansvarlig for et godt arbejdsmiljø
  • har en høj social kapital og tør gå i dialog – også om det, der er svært.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelsen kan finde sted.

Vil du vide mere

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Birgitte Dilau Sørensen på 24 89 38 13 eller viceskoleleder Morten Wettergren  på tlf. 23 46 98 46.

Der er ansøgningsfrist søndag den 11. juni 2023 kl. 23.59. Vi holder samtaler mandag den 19. juni 2023 fra kl. 16.00. Hvis du bliver indkaldt til samtale, vil du få besked via mail. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!