icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Pædagoger til Pilebakken

Vil du arbejde med voksne personer med psykiske og fysiske funktionsnedsættelser, og har du lyst til at give dem mulighed for udvikling gennem pædagogiske tiltag? Ser du de pårørende som vigtige samarbejdspartnere? Og vil du være en del af et bosted, hvor vi samarbejder tværfagligt for at hjælpe, støtte og vejlede borgere i alle livets aspekter? Så er det måske lige dig, vi er på udkig efter!

Info

Hos Bostedet Pilebakken i Assens Kommune søger vi uddannede pædagoger til afdeling øst og vest. Vi søger medarbejdere, der både kan og vil være en del af dagligdagen og udviklingen af bostedet.

Vi søger en pædagoger til:

 • 1 fuldtidsstilling (37 timer) 
 • 1 deltidsstilling (32 timer) 

Begge i faste stillinger med tiltrædelse senest den 1. juli 2023 eller hurtigst muligt. 

Personalet arbejder med udgangspunkt i SL overenskomst på området, og arbejdstiden er fordelt på dag, aften og hver anden weekend.

Hvem er vi

Du vil blive en del af Pilebakken, som er et bosted for voksne med betydelig og varig funktionsnedsættelse.

Deltidsstillingen er placeret på afdeling øst, som har 22 borgere tilknyttet, som alle bor i egne lejligheder. Afdelingen rummer borgere med følgende problemstillinger: immobile, Downs syndrom og demens. Flere borgere har autistiske træk, og der arbejdes med strukturerede dagsforløb.

Fuldtidsstillingen på 37 timer er placeret på afdeling vest, hvor der er 16 lejligheder i alt. Særligt for afdeling vest er et svagtseende afsnit med 6 lejligheder. To lejligheder benyttes til aflastning under §107. Fælles for alle borgerne er, at de er afhængige af individuel hjælp, støtte og vejledning i alle livets aspekter. Der er derfor mange forskelligartede opgaver i hverdagen, og du skal være indstillet på samskabelse omkring borgerne.

På Pilebakken har alle medarbejdere gennemført en intern uddannelse i KRAP (kognitiv, ressourcefokuseret, anerkendende, praksis), således personalet har et fælles fundament for tilgangen i arbejdet med borgeren i centrum. 

Hvem er du

Du er uddannet pædagog, og du har erfaring med eller stor lyst til arbejdet med voksne personer med psykiske og fysiske funktionsnedsættelser. Måske arbejder du med eller har kendskab til KRAP.

Desuden lægger vi vægt på, at du:  

 • er ambitiøs og har stor lyst til at give borgerne mulighed for udvikling gennem pædagogiske tiltag  
 • har en positiv tilgang til arbejdet
 • er robust, fleksibel og ansvarlig
 • har et højt niveau i den skriftlige dokumentation
 • er nærværende, indfølende og kan, gennem de signaler borgeren udsender, aflæse og mærke borgernes behov 
 • ser de pårørende som vigtige samarbejdspartnere
 • bidrager til det tværgående samarbejde mellem faggrupper og samarbejdspartnere og ser det som en styrke 
 • er ansvarlig og grundig i de daglige opgaver omkring borgerne
 • at du har B-kørekort.  

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted. 

Vil du vide mere

Har du brug for yderligere oplysninger, eller har du spørgsmål til stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte daglig leder Valdemar Skaaning på tlf. 21 81 49 85. Vi viser dig også gerne rundt på Pilebakken, så du kan se stedet.

Ansøgningsfristen er den 11. juni 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig!