icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Pædagogisk uddannet til Heltidsskolen Brahesholm

Har du lyst til at arbejde med unge med særlige behov? Er du robust, stabil, rummelig og troværdig, og formår, at skabe gode og bæredygtige relationer? Har du derudover stærke kompetencer inden for socialpædagogisk bistand? Ja? Så har vi et godt job til dig!

Info

På Brahesholm søger vi en fagligt stærk og engageret pædagog, pædagogisk assistent eller måske dig, der er uddannet inden for ungdomspædagogik.

Samtidig brænder du for at arbejde med nogle fantastiske unge mennesker, der på hver deres måde er udfordret i forhold til det at gå i skole, men som ellers er kognitivt normal fungerende.

Stillingen er på 33 timer om ugen og med tiltrædelse 1. august 2023.

Hvem er vi

Brahesholm er et heltidsundervisningstilbud under Ungdomsskolen for drenge fra 7 – 10. klassetrin.

Vi er normeret til ti elever, og vi er tre lærere/underviser og tre pædagogiske medarbejdere til at varetage undervisning og arbejdet med at skabe gode og bæredygtige relationer til de unge.

Det som lykkes på Brahesholm er, at eleverne i udstrakt grad mødes i deres behov. Ofte skal der vedvarende samtaler og et stærkt relationsarbejde til, før eleven kan rykkes rent fagligt. Relationsarbejdet bliver derfor den bærende kraft og/eller middel til at opnå målet, så de faglige mål kan opfyldes på lidt længere sigt. Hver elev har ressourcer, og disse sættes i centrum for at skabe et progressivt afsæt for en sund udvikling.

Flere af vores elever har lavt selvværd, og manglende tro på egne evner. Dette genopbygningsarbejde sker i høj grad også ved, at de får gode oplevelser i forhold til skolearbejdet.

Vi tænker kreativt og sammensætter dagen, så der er en god balance mellem undervisning og øvrige aktiviteter.  Eksempelvis tager vi ud af huset, arbejder praktisk, bruger området omkring skolen og ikke mindst lokalområdets virksomheder. Desuden indgår der madlavning for eleverne, sammen med skolens kok, og alle har idræt flere gange om ugen, ligesom der er indlagt pauser med bevægelse.

Samtidig har vi et tæt forældresamarbejde omkring eleverne, der bliver hentet og bragt til skole hver dag af skolens personale. 

Sidst men ikke mindst arbejder vi med mentalisering, og vi er meget optagede af den unges udfordringer i hverdagen.  

Hvem er du 

Som vores nye pædagogiske kollega er du med til at sikre eleverne får genetableret en god oplevelse af at gå i skole. Vi skal kunne møde den enkelte elev, der hvor han lige er på dagen. Det betyder også, at det stiller krav til personalet i forhold til at være omstillingsparat, initiativrig, kreativ og ikke mindst rolig og tålmodig.

Du er har de pædagogiske kompetencer til at understøtte undervisningen, og du har en udvidet opgave i forhold til, at gøre den enkelte elev klar til at kunne modtage undervisning.

Har du faglig erfaring omkring arbejdet med udfordrede unge er det en fordel. Men vigtigst af alt leder vi efter en person, der også formår at sætte sig selv i spil og være en autentisk og troværdig voksen over for eleverne.

Derudover bliver du en værdifuld brik i en lille personalegruppe, hvor vi har et tæt og tillidsfuldt sammenhold, og hvor vi er afhængige af, at vi løfter i flok, så alle får flest mulige gode dage.

Sidst men ikke mindst, skal du være indstillet på, at indgå i praktiske opgaver forbundet med drift og dagligdagen på skolen. Såsom oprydning, rengøring mv.

Derfor er det også vigtigt, at du kørekort, da det er et krav for at kunne varetage stillingen.

Løn og ansættelsesforhold 

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at børne- og straffeattest indhentes, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere 

Hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte skolens leder Jesper Jensen på tlf. 24 86 20 01 eller skolens daglige koordinator Michael Rotbøll Petersen på tlf. 30 46 38 34.

Ansøgningsfristen er den 4. juni 2023, og der vil blive holdt ansættelsessamtaler den 15. juni 2023.

Er du nysgerrig på, hvad Assens Kommune er for en arbejdsplads, er du velkommen til at følge os på LinkedIn eller Facebook.

Flyt til Vestfyn

Tænker du at søge dette job i Assens Kommune? Så går du måske også med tanker om at flytte til Vestfyn.

Har du brug for hjælp til at finde dit nye hjem, så kan du finde mere info om alt det, Vestfyn har at byde på, her: www.flyttilvestfyn.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!