icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Familiebehandler til projekt med fokus på sårbare gravide og spædbørnsfamilier

Vil du være med til at udvikle en helhedsorienteret indsats og hjælpe sårbare gravide og spædbørnsfamilier godt videre i livet? Er du god til at samarbejde med andre fagligheder, og står du solidt i din egen monofaglige identitet? Har du en socialfaglig uddannelse med en terapeutisk efteruddannelse? Så håber vi, at du vil sende os en ansøgning!

Info

Hos Assens Kommune søger vi en familiebehandler til et tværfagligt projekt med fokus på sårbare gravide og spædbørn.

Stillingen er en projektstilling på 37 timer om ugen fra 1. august 2023 og frem til 31. december 2025.

Hvem er vi

I Assens Kommune har vi besluttet at etablere et tværfagligt og helhedsorienteret graviditets- og småbørnsteam, der består af socialrådgivere, sundhedsplejersker og dig som familiebehandler

Teamet skal varetage visitation og sagsbehandling overfor sårbare gravide og småbørnsfamilier, hvor der kræves en særlig og helhedsorienteret indsats.

Familierne tilbydes indsatser, hvor der både er fokus på forældreskabet og på voksenlivsproblematikker som psykiatri, misbrug og job/beskæftigelse. Indsatsen varetages af graviditets- og småbørnsteamet samt ad hoc fagpersoner fra relevante afdelinger.

Formålet er, at målgruppen får en tværfaglig, helhedsorienteret og koordineret handleplan og én samlet indsats af graviditets- og småbørnsteamets sundhedspleje, familiebehandler og socialrådgiver. Omdrejningspunktet for teamets arbejde vil være fokus på tilknytning, relationsdannelse og samspil.

Vi kan tilbyde dig:

 • En projektstilling, hvor vi tværfagligt udvikler et helhedsorienteret og solidt fagligt funderet indsats til vores sårbare gravide og spædbørnsfamilier
 • En høj grad af selvstændighed i den monofaglige del af arbejdet
 • Kompetenceudvikling, supervision samt løbende sparring

Hvem er du

Vi forventer, at du:

 • har en socialfaglig grunduddannelse og erfaring med at arbejde med mennesker
 • har en solid terapeutisk efteruddannelse (psykoterapeut og/eller familieterapeut) med minimum fire års godkendt uddannelse
 • har erfaring med familiebehandling
 • kan arbejde selvstændigt, og at du står solidt i din egen monofaglige identitet
 • arbejder helhedsorienteret og relationelt med familien
 • har øje for familiens samspil, kompetencer og udfordringer
 • besidder en solid metodisk rygsæk, fx arbejder vi inden for en bred vifte af behandlingsmetoder som neuroaffektiv udviklingspsykologi, tilknytningsteori, mentalisering, samt de systemiske, narrative, dialektiske samt kognitive tilgange
 • trives med et tæt tværfagligt samarbejde med de øvrige fagprofessionelle i teamet omkring familien og opgaven.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelse vil blive indhentet børne- og straffeattest.

Vil du vide mere

Ønsker du nærmere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af sundhedsplejen Hanne Kondrup på tlf. 29 36 31 76 eller mail hakon@assens.dk eller familiebehandler Lis Fonnesbæk på tlf. 21 67 44 87 eller på mail lifje@assens.dk.

Ansøgningsfristen er mandag den 12. juni 2023 kl 23.59, og vi forventer at holde samtaler tirsdag den 20. juni. Samtalerne vil finde sted i Assens.

Er du nysgerrig på, hvad Assens Kommune er for en arbejdsplads, er du velkommen til at følge os på LinkedIn eller Facebook.

Flyt til Vestfyn

Tænker du at søge dette job i Assens Kommune? Så går du måske også med tanker om at flytte til Vestfyn.

Har du brug for hjælp til at finde dit nye hjem, så kan du finde mere info om alt det, Vestfyn har at byde på, her: www.flyttilvestfyn.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!