icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

IT-supporterelev til Assens Kommune

Brænder du for IT, og har du et stort hjælpergen? Går du med vilje og hjerte til faglige og personlige udfordringer? Og er du klar på at bruge dine kommunikationsevner og din IT-forståelse i et fagligt og socialt inspirerende miljø, hvor det ofte går stærkt? Så har du nu chancen for at blive en del af holdet!

Info

Assens Kommunes IT-afdeling søger pr. 1. september 2023 en engageret og serviceminded IT-supporterelev.

Som IT-supporterelev i Assens Kommune får du en spændende og alsidig uddannelse. Den 2-årige uddannelse sker i samspil mellem dit uddannelsessted og Assens Kommune, så der sikres en god balance mellem teori og praksis.

Hvem er vi

IT-afdelingen består af 12 motiverede medarbejdere. Opgaverne er fordelt på tre teams:

  • et supportteam, der varetager slutbrugersupport med vores helpdesksystem som omdrejningspunkt (brugeradministration, bestillinger, teknisk slutbrugerhjælp, mobile enheder, m.m.)
  • et teknikteam, som varetager drift og vedligehold på vores datacenter og infrastruktur (server, netværk, driftsikkerhed, m.m.)
  • et team omkring informationssikkerhed (GDPR, Risikovurderinger, m.m.).

Afdelingen dækker IT på både skole- og administrationsområdet.

Du vil møde en afdeling med et bredt kompetencefelt, hvor support og service er i højsædet, blandet med en fri omgangstone i hverdagen.

Vi ligger blandt Danmarks bedste kommuner, når vi måler på brugertilfredsheden, hvilket er et resultat af den kompetente IT-service, vi leverer. Denne service vil du som elev skulle være med til at fastholde, videreføre og udvikle.

Om uddannelsen

Som IT-supporterelev i Assens Kommune får du ansvar, selvstændige opgaver og indflydelse på egen læring. Du opnår en bred viden om IT, der gør dig i stand til at finde fejl og se sammenhænge mellem forskellige systemer.

I løbet af din elevuddannelse vil du hovedsageligt være tilknyttet supportteamet.

Dit arbejdssted vil primært være på Assens Rådhus, men der kan forekomme supportopgaver på vores lokationer overalt i kommunen.

Din elevtid vil blive tilrettelagt i forhold til indholdet på dine skoleperioder. Derved vil vi forsøge at nå rundt om dit pensum, samtidig med at du efter endt læretid er godt inde i de processer, der udgør en IT-afdelings DNA.

Du indgår på lige fod med de øvrige medarbejdere i afdelingen, og du vil få tildelt ansvar for selvstændige opgaver, i forhold til hvor langt du er i uddannelsesforløbet.

Elevnetværk

Du vil blive en del af elevnetværket på rådhuset, hvor du sammen med vores kontorelever har mulighed for at udveksle erfaringer og danne et fællesskab.

Elevnetværket afholder bl.a. sociale arrangementer, velkomstmøde for nye elever og spiser frokost sammen i faste intervaller.

Hvem er du

Vi forventer, at du har gennemført uddannelsens grundforløb 2 (IT, netværk og data).

Du lyst til at blive en del af en mangeartet organisation, der stiller høje servicekrav til deres digitale løsninger og tilhørende udstyr.

Derudover lægger vi vægt på, at du er:

  • fuld af "gå på mod" og godt humør
  • nysgerrig og villig til at lære
  • udadvendt og serviceminded med forståelse for brugernes behov
  • ansvarsbevidst og i besiddelse af gode samarbejdsevner.

Det vil være en fordel, hvis du har kørekort.

Løn og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt inklusiv frokostpause. Du aflønnes efter overenskomsten mellem KL og Dansk Metal. Vi udbetaler voksenelevløn til elever over 25 år. Straffeattest skal forevises, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere

Du kan få yderligere information om stillingen hos elevansvarlig Lars Kok på tlf. 64 74 73 51 eller hos IT-chef Morten Alm på tlf. 64 74 73 54.

Ansøgningsfristen er den 14. juni 2023, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 22. juni 2023 på Assens Rådhus.

Du må gerne begrunde i din ansøgning, hvorfor du vil være IT-supporterelev i netop Assens Kommune, og hvorfor du tænker, at vi skal vælge hinanden til. Sammen med din ansøgning vil vi gerne have CV, eksamensbeviser og eventuelle anbefalinger.

Vi glæder os til at høre fra dig!