icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Sangglad pædagog til sangprofil-børnehave Østerled

Er du både glad for sang og for at arbejde med børn i 3-6 års alderen? Så glad, at du vil være med til at integrere sang og sangleg i børnenes hverdag ud fra tilgangen "Sang gør glad og god til sprog? Og er du samtidig omsorgsfuld og nærværende, og ved du, hvor betydningsfuld din ramme og retning er for alle børn? Så håber vi, at du vil være en del af vores engagerede og ambitiøse personalegruppe.

Info

Vores dygtige pædagog ”venter en lille ny”, så vi søger en barselsvikar, med mulighed for fastansættelse i henhold til minimumsnormeringerne, til vores certificeret sangprofil-børnehave Østerled. Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse den 1. februar 2023.

Hvem er vi 

Østerled er en del af Dagtilbuddene i Assens-området, og vi fungerer som en kommunal institution for 3- 6 årige med plads til 59 børn fordelt på tre grupper. Stillingen er til vores ”udflytter”-gruppe med de kommende skolebørn.

Fælles for Østerled er en tydelig og stærk sangprofil. Det betyder, at rim og remser, sang og sanglege er en synlig og stor del af vores børns hverdag. Vi deltager i inspirerende netværksmøder med de øvrige sangprofil-institutioner på Fyn, og vi er aktive deltagere i ”Sangens dag” med sangprofil-institutioner i hele landet.

Østerled ligger centralt i Assens By. Vores hus er overskueligt med tre lyse grupperum, fællesrum og en stor kælder med plads til bevægelseslege. Vi har en ny renoveret legeplads, som også rummer et lækkert madpakkehus og bålplads. Desuden bor vi tæt på skov, strand og grønne områder.

Dagtilbuddene i Assens-området rummer en fagligt stærk personalegruppe på omkring 55 ansatte med forskellige specifikke kompetencer. Det samlede dagtilbudsområde består af omkring 220 børn fordelt mellem flere børnehuse og dagpleje.

Vi har en dagplejepædagog, en administrativ medarbejder, en arabisktalende kulturpædagog, en ergoterapeut, en audiologopæd., to sprogvejledere, en motorikvejleder, vækstvejledere, to faglige ledere samt en masse andre gode professionelle folk. Vi vægter at være et helt område, og du skal derfor se dig selv som værende en del af det stor fælleskab.

Fælles er, at vi brænder for at skabe de bedste rammer og betingelser for alle børns deltagelsesmuligheder med et skarpt øje for omsorg, trivsel, leg, læring og dannelse. Vores lederteam samarbejder omkring fælles mål og retning i det samlede område.

Vi tilbyder dig

Hos os får du: 

 • En skøn og mangfoldig børnegruppe med flere sprog
 • Høj faglighed og et stærkt kollegialt fællesskab 
 • En hverdag, der er præget af struktur, og hvor der også er plads til kreativ tænkning og udfoldelse
 • Et stærkt og målrettet tværfagligt samarbejde med b.la. sundhedsplejen og PPR
 • Fokus på det gode samspil og kvaliteten i de relationer, vi indgår i med børn, forældre og hinanden 
 • Høj grad af medindflydelse, sparring og udvikling samt faglig ledelse tæt på
 • Grundkursus i Vækstmodellen – vejen til den gode samtale.

Hvem er du

Vi søger en pædagog, der:

 • Glad for sang og er en aktiv medspiller
 • Besidder evnen til at samarbejde tværprofessionelt internt og eksternt
 • Brænder for arbejdet med 3-6 årige børn
 • Har en masse omsorgslyst og mod til dialog i skabelsen af professionelle læringsmiljøer
 • Har en ressourcefokuseret og anerkendende tilgang
 • Er bevidst om positioneringens betydning og kan involvere sig i børnenes lege
 • Kan håndtere, at hverdagen er foranderlig
 • Besidder gode skriftlige kompetencer
 • Evner at få ting til at ske og kan tage lederskab for børnegruppen.

Løn og ansættelsesforhold 

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at børne- og straffeattest indhentes, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere

Måske har du fået lyst til at vide mere? Det håber vi! Vi sætter i hvert fald stor pris på, at du kontakter faglig pædagogisk leder Mathilde B. Ravn på mobil: 23 43 12 94 eller områdeleder Karin Ladefoged på mobil: 30 57 88 23, så du har mulighed for at høre mere om stillingen. Vi vil også gerne vise dig rundt, så du er velkommen til at aftale et besøg.

Der er ansøgningsfrist søndag den 11. december 2022.

Flyt til Vestfyn

Tænker du at søge dette job i Assens Kommune? Så går du måske også med tanker om at flytte til Vestfyn.

Har du brug for hjælp til at finde dit nye hjem, så kan du finde mere info om alt det, Vestfyn har at byde på, her: www.flyttilvestfyn.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!