icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Pædagog eller børnehaveklasseleder til Ebberup Skole

Har du lyst til og måske erfaring med at arbejde med børnehaveklassebørn? Vil du være med til at skabe gode rammer for leg, læring og trivsel? Og er du klar på at være en del af et arbejdsfællesskab, der er præget af gode kollegiale relationer og et professionelt arbejdsmiljø? Så er det lige dig, vi har brug for!

Info

Hos Ebberup Skole søger vi en pædagog eller børnehaveklasseleder til et vikariat med tiltrædelse den 26. oktober 2022. 

Hvem er vi  

Ebberup Skole er en del af Ebberup Landsbyordning, som udover skole også omfatter vores Børnehus med børnehave og vuggestue. Vi er beliggende i et hyggeligt landsbymiljø tæt ved skov og strand.

I landsbyordningen har vi ca. 12 børn i vuggestuen, ca. 55 børn i børnehaven og ca. 250 elever i skoledelen fra 0.-9. klasse, og vi er i alt 48 ansatte.

Stedets fælles vision er: ”Vi udfordrer børn og unge, så de trives med at blive så dygtige, de kan”. Vi tror på, at børn skal trives med at blive dygtigere – det skal være sjovt at lære og udvikle sig.

Vi har fokus på den røde tråd i børnenes liv fra de starter i vuggestue til de går ud af 9. klasse, og vi har fokus på netop at give børnene en god start.  

Vi har to 0. klasser på årgangen, og der er derfor mulighed for tæt samarbejde og sparring med den anden børnehaveklasselærer.

Hvem er du

Som vores nye kollega forventer vi, at du:

  • brænder for og eventuelt har erfaring med arbejde i en børnehaveklasse
  • er handlekraftig, selvstændig, samarbejdsorienteret og en tydelig voksen  
  • har fokus på trivsel og læring
  • er omsorgsfuld og nærværende.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er et begivenhedsbestemt vikariat med ansættelse i ca. 3 måneder gældende fra den 26. oktober 2022. Der er mulighed for både fuldtid eller deltid.

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest indhentes, inden ansættelsen kan finde sted. 

Bemærk, at der er røgfri arbejdstid i Assens Kommune.

Vil du vide mere

Er du interesseret i yderligere oplysninger omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Karin Christiansen på tlf. 20 43 83 89 eller at aflægge skolen et besøg.

Du kan også læse mere om Landsbyordningen Ebberup på www.ebberupskole.dk eller på vores facebookside.

Der er ansøgningsfrist den 3. oktober 2022, og vi afholder samtaler hurtigst muligt herefter.

Flyt til Vestfyn

Tænker du at søge dette job i Assens Kommune? Så går du måske også med tanker om at flytte til Vestfyn.

Har du brug for hjælp til at finde dit nye hjem, så kan du finde mere info om alt det, Vestfyn har at byde på, her: www.flyttilvestfyn.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!