icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

SSP-konsulent til Ungdomsskolen

Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge? Trives du i en foranderlig hverdag med fleksible arbejdstider? Og har du lyst til at være en del af en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi har fokus på forebyggende, sammenhængende og netværksbaserede indsatser? Så er du måske vores nye kollega!

Info

Vi søger en udviklingsparat, fagligt velfunderet og engageret kollega til det kriminalitetsforebyggende arbejde i Assens Kommune. Stillingen er pt. på 32 timer og til besættelse pr. 1. december 2022.

Hvem er vi

I Assens Kommune har vi fokus på forebyggelse og tidlige, netværksbaserede indsatser for udsatte børn og unge på tværs af faglige områder.

SSP har blik for alle børn og unge i Assens Kommune, og vi samarbejder bredt med en lang række relevante samarbejdspartnere. En væsentlig del af opgaverne som SSP-konsulent er desuden oplæg for forældre, elever og personale på skoler, daginstitutioner og uddannelsesinstitutioner. Derudover kan der være tværfaglige udviklingsprojekter, som SSP er en del af.

Som SSP-konsulent vil du skulle påregne opsøgende/forebyggende arbejde i hele kommunen i både eftermiddags-, weekend- og aftentimer.

Som SSP-konsulent deltager man også i afhøringer af børn og unge under 18 år.

SSP-teamet består i dagligdagen af en afdelingsleder samt tre SSP-konsulenter. Vi arbejder i et tværfagligt samspil med skoler, politiet og social- og fritidsområdet med henblik på at forebygge, at børn og unge kommer ud i kriminalitet.

Arbejdsstedet er i hele Assens Kommune, men vi har kontorbase i Glamsbjerg.

Hvem er du

Vi lægger vægt på, at:

  • du har et grundlæggende kendskab til SSP's arbejde, samt en relevant socialfaglig uddannelse
  • du skal være autentisk og føle dig tryg i din professionelle rolle i mødet med børn og unge
  • du har lyst til at videreudvikle SSP-indsatserne i samarbejde med dit team, og bidrage med høj faglig kvalitet
  • du har gode kommunikative evner, og du formår både at have en tydelig og åben dialog med børn, unge og deres forældre.
  • du har gode samarbejdsevner og er indstillet på en høj grad af tværfagligt arbejde - internt og eksternt
  • du er holdspilleren, som også evner at arbejde ansvarsfuldt og selvstændigt, da en del af arbejdet foregår i marken om aftenen
  • du har almindeligt kørekort

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at børneattest indhentes, inden ansættelse kan finde sted.

Straffeattest skal du selv indhente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jesper Jensen på mobil 24 86 20 01 eller SSP-konsulent Marianne Møller Madsen mobil 40 29 77 15.

Ansøgningsfristen er søndag den 16. oktober 2022. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 43, og du vil blive indkaldt via mail.

Flyt til Vestfyn

Tænker du at søge dette job i Assens Kommune? Så går du måske også med tanker om at flytte til Vestfyn.

Har du brug for hjælp til at finde dit nye hjem, så kan du finde mere info om alt det, Vestfyn har at byde på, her: www.flyttilvestfyn.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!