icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Afløser med interesse for det sundhedsfaglige arbejde til Bofællesskabet Korsvang

Vil du være med til at gøre en forskel og give vores borgere den bedst tænkelige omsorg og pleje? Er du rummelig, positiv og humørfyldt? Har du lyst til at blive en del af en skøn arbejdsplads, hvor vi hver dag arbejder for at skabe et hjem, hvor alle kan leve, vokse og gro? Så håber vi, at du vil sende os en ansøgning!

Info

Hos Bofællesskabet Korsvang søger vi en afløser med interesse for det sundhedsfaglige arbejde.

Vi søger en afløser, som ikke nødvendigvis behøver at have en sundhedsfaglig uddannelse, men som har interesse for det sundhedsfaglige arbejde og som måske går og tænker på at tage en sundhedsfaglig uddannelse.

Om jobbet

Ifølge dine kommende kollegaer kan vi tilbyde dig:

”En arbejdsplads, hvor glæde og trivsel er de bærende elementer i vores hverdag”, Alice, social- og sundhedsassistent og TR

”Stor indflydelse på egen arbejdsplanlægning. I samarbejde med kollegaer planlægger vi selv egen arbejdsplan, ligesom vi i hverdagen selv sørger for at fordele arbejdsopgaverne i mellem os, således at vi udnytter hinandens faglige og sociale ressource”, Jytte, social- og sundhedshjælper

”Jeg trives godt på min arbejdsplads. Jeg har gode kollegaer. Vi har et godt samarbejde, hvor der er plads til alle, og alle får mulighed for at udfolde deres kompetencer”, Trine, social- og sundhedshjælper

Hvem er vi

Vi, Bofællesskabet Korsvang, er en plejebolig i Assens med i alt 34 lejligheder. Huset er opdelt i tre bo-enheder, der består af henholdsvis 13, 13 og 8 lejligheder, hvoraf to af lejlighederne er ægteskabslejligheder.

Vi blev i 2013 registreret som et EDEN hjem og er en del af de danske plejeboligers EDEN netværk.

Vi har valgt at bygge vores plejebolig samt plejen og omsorgen op omkring filosofien bag EDEN alternative, hvor visionen er, at: ”skabe levesteder/liv, hvor det er værd at bo/leve, og hvor alle (borgere, familie og personale) kan leve, vokse og gro”.

Det er derfor vigtigt, at borgerne føler sig trygge og oplever at være kendt med personalet, ligesom det er vigtigt, at personalet føler sig trygge og er kendt med borgerne.

Vi har, som led i vores arbejde med EDEN alternative, en mission om at eliminere ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed, og har i den forbindelse dyr, blomster, planter og en sansehave, og får jævnlig besøg af dagplejebørn, vuggestuebørn og børnehaven.

Vi arbejder med afsæt i de personalepolitiske værdier på at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor vi med respekt for hinanden, taler til hinanden og ikke om hinanden.

Hvem er du

Vi lægger vægt på, at du:

  • er nysgerrig og overvejer måske at tage en sundhedsfaglig uddannelse
  • besidder en naturlig omsorg og er god til at indgå i relationer med andre mennesker
  • vil gerne være med til at bidrage til en god og nærværende omsorg og pleje
  • fungerer godt i en travl og uforudsigelig dag
  • har et godt humør og er positiv
  • er rummelig og har et anerkendende menneskesyn
  • er stabil

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at straffeattest indhentes ved ansættelse.

Vil du vide mere

Vil du vide mere eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Sina Moltrup på tlf. 64 74 67 53 eller 24 86 20 93.

Du kan læse mere om Assens Kommune på www.assens.dk.

Ansøgningsfristen er den 23. august 2022. Af praktiske årsager afholdes samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.