icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Fysioterapeut der brænder for det ortopædiske og geriatriske område til team Assens

Er du fysioterapeut, og brænder du for det geriatriske og det ortopædiske område? Har du mod på mange spændende og forskellige opgaver med genoptræning efter sundhedsloven § 140 og serviceloven § 86? Og trives du i et dynamisk og travlt miljø, hvor du har mange bolde i luften? Så er det måske dig, vi søger til et barselsvikariat!

Info

I team Assens i Assens Kommune søger vi en fysioterapeut inden for det geriatriske og ortopædiske område til et barselsvikariat.

Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. oktober 2022, og vikariatets fulde varighed kendes omkring den 1. januar 2023.

Hvem er vi:

Teamet, som ligger placeret i Assens by, spænder over mange forskellige specialer inden for fysioterapeutisk genoptræning. Geriatri, ortopædi, kræft og hjerte for at nævne nogle. Der er et rigtig godt samarbejde i teamet og mulighed for spændende faglig udvikling.

Hvem er du:

  • Du har erfaring inden for det geriatriske og ortopædiske område.
  • Du er en holdspiller.
  • Du kan undersøge og genoptræne borgere i forhold til deres funktionsniveau, styrke og mobilitet.
  • Du er vant til at arbejde målrettet sammen med borgeren med udgangspunkt i den rehabiliterende tankegang.
  • Du er god til at formidle din viden til både borgere og tværfaglige samarbejdspartnere.
  • Du er fleksibel, god til at bevare overblikket og arbejde i en kompleks og travl hverdag.
  • Du har erfaring med at arbejde med problemstillinger omkring geriatri, skulder, hofte og knæ.
  • Du er indstillet på at arbejde frem til kl. 17 mindst en til to dage om ugen.
  • Du har kørekort til personbil.

Om jobbet:

Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med en varieret og spændende arbejdsdag. Du vil som en del af teamet få stor indflydelse på, hvordan opgaverne tilrettelægges ud fra borgerens mål. Du vil få mange samarbejdspartnere på tværs af kommunen, hvor rehabilitering er det samlende begreb. Træningen foregår både individuelt, på hold, i borgerens hjem og på træningscenteret.

Du vil få ansættelse som selvtilrettelæggende – med stor indflydelse på din arbejdsdag. Da hverdagen er meget omskiftelig – blandt andet pga. corona-situationen, forventer vi også en stor fleksibilitet fra dig.

Løn og ansættelsesforhold:

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved din ansættelse. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte leder af Træning Lykke Oddershede Jørgensen på telefon 64 74 71 47, fysioterapeut og koordinator Hanne Ingemansen på telefon 64 74 69 48 eller TR Lene Hendze Pedersen på telefon 64 74 69 45 for yderligere oplysninger om stillingen.

Der er ansøgningsfrist tirsdag den 16. august, og vi forventer at afholde samtaler snarest derefter.

Vi glæder os til at høre fra dig!