icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Pædagog med erfaring fra specialområdet til Pilehaveskolen

Brænder du for at arbejde inden for specialområdet? Har du lyst og evner til at omsætte faglig viden og ressourcer til nærværende relationer, målrettede undervisningsaktiviteter og konkrete projekter sammen med eleverne? Og kan du indgå i et tæt samarbejde med det øvrige personale om elevernes trivsel og læring? Så send os din ansøgning!

Info

Hos Pilehaveskolen i Assens søger vi en uddannet pædagog til en fast stilling på 32 timer om ugen med tiltrædelse den 1. oktober 2022.

Hvem er vi

Pilehaveskolen er Assens Kommunes skole for elever med generelle indlæringsvanskeligheder. Vi er et skoletilbud fra børnehaveklasse til og med 10. klasse. Derudover har vi et SFO-tilbud om morgenen, om eftermiddagen og på skolelukkede dage.

Elevgruppen er karakteriseret ved stor spredning i forhold til kognitiv udvikling, praktiske færdigheder, følelsesmæssig og social modenhed og kommunikative evner. Den store spredning i funktionsniveauet stiller store krav til medarbejdernes robusthed, indfølings- og omstillingsevne samt nærvær.

I vores fælles arbejdsgrundlag på Pilehaveskolen vægtes det højt, at vi har et helhedssyn på barnet, at alle børn har et udviklingspotentiale, og at børnene skal være livsduelige og mestre eget liv.

Teamsamarbejdet og tværfagligheden har en høj prioritering, hvorfor det forventes, at man har evner og lyst til at indgå i et tæt samarbejde med sit team, sit årgangsteam og de øvrige faggrupper, vi har på skolen.

Hos os kan vi tilbyde:

  • en kultur, hvor den enkelte medarbejders kompetencer anerkendes og anvendes med udgangspunkt i et helhedssyn på eleven
  • en skole, der er inde i en god og spændende udvikling i forhold til at skabe bedst mulig læring for vores meget forskellige elever
  • et professionelt læringsfællesskab, hvor vi har fokus på vores fælles kerneopgave
  • 85 dejlige elever
  • 60 engagerede og kreative kolleger, der brænder for at skabe den bedst mulige læring for vores elever
  • en engageret forældregruppe og skolebestyrelse
  • kompetente eksterne samarbejdspartnere

Hvem er du

Du er uddannet pædagog og kan indgå i et tæt samarbejde med det øvrige personale om elevernes trivsel og læring.

Det er af afgørende betydning, at vores nye medarbejder møder med lyst og evne til at omsætte faglig viden og ressourcer til nærværende relationer, målrettede undervisningsaktiviteter og konkrete projekter sammen med eleverne.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har erfaring med at arbejde inden for specialområdet
  • har gode relationskompetencer
  • kan arbejde tværfagligt, og er stolt af din profession

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse.

Der skal ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelse vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål til stillingen, eller er du nysgerrig efter flere oplysninger, kan du kontakte skoleleder Anders Dyregaard Jensen på telefon 64 74 78 34 eller pædagogisk afdelingsleder Britt Schødts på telefon 29 44 50 23.

Der kan endvidere indhentes oplysninger om skolen på www.pilehaveskolen.dk og om Assens Kommune på www.assens.dk.

Ansøgningsfristen er mandag den 8. august 2022. Samtaler afholdes mandag den 15. august 2022.

Vi ser frem til at høre fra dig!