icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Engageret pædagogmedhjælper/pædagogisk assistent til Vissenbjerg Skole

Trives du med at få det bedste fra to verdener – fritidspædagogikken i SFO og skolepædagogikken i indskolingen? Ja? Så er jobbet som pædagogmedhjælper/pædagogisk assistent på Vissenbjerg Skole lige noget for dig!

Info

På Vissenbjerg Skole søger vi en pædagogmedhjælper/pædagogisk assistent til en fast stilling på 32 timer om ugen med start den 1. august 2022.

Her vil arbejdstiden variere mellem kl. 6.00 og 17.00 i hverdagene, og du kommer til at veksle mellem arbejdet i SFO’en og indskolingen.

Hvem er du

Vi leder efter dig, der:

  • Er optaget af børnenes hele dag
  • Befinder sig vel i teamsamarbejde
  • Kan lide at arbejde med børnene i deres fritid i SFO’en
  • Nyder at være en del at et stort fællesskab med mange kolleger
  • Kan se meningen med at følge børnene i deres hverdag på skolen og i SFO’en

Du har et stort hjerte for eleverne, og du er en bevidst og tydelig rollemodel med naturlig autoritet. Du er skarp på relationsarbejdet – både som klassepædagog i skoledelen samt i SFO.

Du er god til at fremme og understøtte personlig udvikling samt socialisering mellem eleverne, og du er det naturlige bindeled mellem skole, fritid og familie.

Vi forventer, at du bidrager positivt til det gode arbejdsmiljø og har fokus på at være medskaber af det gode børneliv med plads til alle.

Om os

I det fynske højland midt i den smukkeste natur og i et engageret lokalsamfund ligger Vissenbjerg Skole, som er en almenskole med 2-3 spor, en specialklasserække, en LKT-klasse og en dejlig SFO.

På skolen har vi ca. 600 elever, hvoraf de ca. 170 børn går i SFO.

Vi er en broget flok ansatte i alle aldre og med forskellige fagligheder, og selv om vi er ambitiøse og stiller høje krav til os selv og andre, er stemningen uhøjtidelig, humoristisk og let.

Vi tror på, at vi først er gode, når alle er gode, og vi bygger vores skole på et fundament af fællesskab og skaberkraft i en anerkendende tilgang.

Om jobbet

Hos os får du det det bedste fra to verdener – fritidspædagogikken i SFO og skolepædagogikken som en del af teamet omkring en årgang i indskolingen. Her får du mulighed for at have et helhedssyn på børnenes læring og trivsel.

Vissenbjerg Skoles SFO er en arbejdsplads præget af kreativitet, humor, et højt fagligt niveau og hjælpsomme kolleger.

Hos os bliver du en del af en spændende arbejdsplads med mulighed for at sætte dit aftryk på kulturen i et nyt SFO-team. Her er højt til loftet og plads til gode ideer, som kan være med til at gøre en forskel for børnene.

I SFO'en arbejder vi hele tiden på at udfordre og udvikle børnene igennem tilrettelagte varierede aktiviteter med fokus på leg, udeaktiviteter, bevægelse og kreative værksteder.

Vi står på tæer for hele tiden at udvikle os og blive dygtigere.

Du vil blive tilknyttet en årgang i skoledelen, hvor du bliver en del af teamet omkring årgangen. Du står selvstændigt for understøttende undervisning/pulsen op, og du understøtter elevernes læring og trivsel i samarbejde med lærerne.

Der er et tæt kollegialt samarbejde, og der er altid sparring at få fra dine kolleger og ledelsen.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes børne- og straffeattest, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Hanne Winther på tlf. 24 84 55 76, hvis du har spørgsmål.

Vi skal have din ansøgning, dit CV og relevante bilag senest onsdag den 13. juli 2022. Samtaler afholdes fredag den 15. juli.

Kan du se dig selv i ovenstående, håber vi, at du sender os en ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!