icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Familiemedlem til aftenvagt i bo-enheden Kildebakken

Vil du være med til fortsat at skabe et unikt plejehjem med en tryg og meningsfuld hverdag for vores beboere? Bliver du motiveret af smil og taknemmelighed, og har du hjertet med i det, du laver? Kunne du tænke dig at blive en del af et stærkt fagligt miljø og et plejehjem, hvor det både er rart at bo og arbejde? Så håber vi, at du vil være en del af vores team!

Info

Hos bo-enheden Kildebakken søger vi en fagligt stærk social- og sundhedsassistent til vores personalegruppe, som vil være med til fortsat at skabe livskvalitet for vores beboere. 

Vi er på udkig efter dig, der er dygtig og engageret, til vores aftenvagt.

Der er tiltrædelse pr. 1. september 2022 - eller snarest derefter - og stillingen er på 28 timer om ugen med weekendvagter i ulige uger. 

Hvem er vi

Bo-enheden Kildebakken ligger midt i Vissenbjerg i et hyggeligt bymiljø og består af 34 plejeboliger. Lejlighederne er fordelt i tre enheder med hver sit fælles køkken-alrum.

Hos bo-enheden Kildebakken arbejder vi ud fra Eden Alternative-tankegangen, hvor livet skal være værd at leve hele livet. Vi arbejder med at lave et hjem og ikke en institution, og vi ser mennesket først. Vores 34 beboere lever et liv, hvor selvbestemmelse, spontanitet og ligeværd er bærende. Vi har en hverdag, som beboerne og personalet planlægger i fællesskab.

Med principperne for Eden Alternative søges omsorgsplagerne ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed forhindret bl.a. ved hjælp fra dyr, planter og børn. Vi har en kat, tre fugle og guldfisk.

Du vil blive en del af et fagligt stærkt hold, som rummer både social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, en sygeplejerske, elever samt praktikanter. Vi har et godt sammenhold og en hverdag præget af godt humør, høj faglighed og et godt psykisk arbejdsmiljø.

Vi er et plejehjem i udvikling og positiv forandring, og der vil være god mulighed for at være med til at præge og udvikle det tværfaglige og kollegiale samarbejde.

Vi tilbyder dig:

 • En arbejdsplads med engagerede, glade, spontane og gode kolleger.
 • En rummelig arbejdsplads, hvor du får medindflydelse, og dine gode ideer kan komme i spil.
 • En spændende dagligdag, hvor aktiviteter og beboerenes livskvalitet sættes højt.
 • Et godt psykisk arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på ordentlighed.
 • Gode muligheder for at styrke din faglighed.

Hvem er du

 • Du er uddannet social- og sundhedsassistent.
 • Du har høje faglige forventninger til dig selv og lyst til kompetenceudvikling.
 • Du er en varm og omsorgsfuld person.
 • Du er god til at danne relationer.
 • Du har lyst til at arbejde ud fra Eden Alternatives principper.
 • Du kan balancere imellem faglighed (det gode liv) og en travl hverdag.
 • Du er stifinder i stedet for fejlfinder.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Har du fået lyst til at vide mere, eller du har brug for yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte leder Linda Berg Schmidt på telefon: 64 74 75 71 eller administrativ medarbejder Mia Rennebod på tlf.: 64 74 75 51.

Hvis du allerede er klar til at søge jobbet, så vedlæg ansøgning og CV.

Ansøgningsfristen er den søndag d. 17. juli 2022. Der afholdes samtaler torsdag d. 28. juli 2022.

Vi glæder os til høre fra dig!