icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Social- og sundhedselever til Assens Kommune

Leder du efter en uddannelse med gode fremtidsmuligheder? Har du lyst til at arbejde med mennesker i mange forskellige livssituationer inden for social- og sundhedsområdet? Og er du nysgerrig på læring og personlig udvikling? Så er du måske vores næste elev!

Info

Hos Assens Kommune søger vi:

 • Elever til start på Grundforløb 2
 • Social- og sundhedsassistentelever til start på Hovedforløbet
 • Social- og sundhedshjælperelever til start på Hovedforløbet

Om uddannelserne

Grundforløbet tager 16- 20 uger afhængigt af din uddannelsesbaggrund og er adgangsgivende til Hovedforløbet, uanset om du vælger SSH eller SSA. Her får du en grundviden blandt andet om kommunikation, rehabilitering og sundhed.

Som social- og sundhedsassistentelev uddannes du til at varetage sygeplejefaglige vurderinger, medicinadministration, tilrettelægge og udføre rehabiliterende tiltag og handlinger i tæt samarbejde med andre faglige samarbejdspartnere. Vejledning, relationsdannelse og kommunikation med borgeren og de pårørende er også en del af uddannelsen. Samtidig arbejder du med velfærdsteknologi og forskellige digitale løsninger. Uddannelsen varer efter grundforløbet 2 år, 8 måneder og 2 uger og veksler mellem skole og praktik. I nogle tilfælde kan uddannelsen afkortes. Du er garanteret alle praktiksteder i løbet af dit uddannelsesforløb, såvel på ældreområdet, i psykiatrien som i et sygehusafsnit.

I uddannelsen som social- og sundhedshjælper lærer du at udføre pleje, omsorg og praktisk hjælp med udgangspunkt i gode relationer og rehabilitering. Du vil arbejde med vejledning og kommunikation og have et tæt samarbejde med borgerne, som har brug for din hjælp. I takt med din udvikling vil du gradvist få flere selvstændige arbejdsopgaver. Uddannelsen varer 14 måneder og veksler mellem skole og praktik. Du er garanteret praktiksteder under hele dit uddannelsesforløb, og i Assens Kommune får du oplæring i både plejeboliger og i en hjemmeplejegruppe.

Vi tilbyder dig

Du er under hele uddannelsesforløbet ansat af Assens Kommune, og vi tilbyder dig en alsidig og bred social- og sundhedsuddannelse med:

 • Engagerede praktikkoordinatorer og kolleger med høj faglighed og et højt ambitionsniveau
 • God struktur på uddannelsen og klare aftaler
 • Et læringsmiljø med masser af personlige udfordringer, udvikling og ansvar
 • Godt socialt miljø med øvrige elever og kolleger, herunder studietid og studiecaféer
 • Gode jobmuligheder efter endt uddannelse

Hvem er du

Vi lægger vagt på, at du:

 • Er reflekterende, ansvarlig og initiativrig
 • Tager ansvar for egen uddannelse og er faglig nysgerrig
 • Er mødestabil og ser værdien i at indgå i et praksisfællesskab, hvor vi "løfter i flok"
 • Har situationsfornemmelse og er empatisk og tillidsvækkende

Hvordan søger du?

Inden du ansøger om en elevplads som social- og sundhedsassistent, skal du have udarbejdet et optagelsesbrev på Social- og Sundhedsskolen Fyn, som du vedhæfter din ansøgning.

Du skal henvende dig på Social- og Sundhedsskolen Fyn for at booke en vejledningstid på https://sosufyn.dk eller telefon 63 10 27 00 tast 1.

VIGTIGT:
Læs denne vejledning, inden du udfylder ansøgningen, så du får det hele med.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Du skal i mindre omfang påregne skiftende arbejdstider og hjemmeforberedelse i både skole og praktik.

Praktikstederne er fordelt over hele Assens Kommune. Du skal kunne transportere dig og være mødt ved arbejdstidsbegyndelse, og du skal kunne færdes på cykel.

Du vil blive bedt om at aflevere en straffeattest forud for ansættelse.

Voksenelevløn: Er du over 25 år og opfylder kriterierne, kan du søge om voksenelevløn. Ansøgningsskemaet skal vedlægges ansøgningen.

Voksenlærlingeløn: Hvis du er over 25 år, skal du kontakte Jobcentret i din hjemkommune for at undersøge, hvorvidt du er berettiget til voksenlærlingeløn. 

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, er du velkommen til at kontakte Elin Dalsgård på tlf.: 64 74 71 78.

Du kan læse mere om uddannelsen på www.assens.dk/elev og på https://sosufyn.dk/uddannelser-2/social-og-sundhedsassistent/.

Ansættelsesprocessen

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning, så søg gerne allerede nu.

Alle dine oplysninger i ansøgningen afgiver du på tro og love mht. indhold og rigtighed.

Dit materiale behandles af et ansættelsesudvalg, som læser ansøgninger, udvælger kandidater til samtale, afholder samtaler og træffer beslutning om ansættelse.

Samtaler afvikles løbende, og du vil blive indkaldt til samtalen via mail, så vær opmærksom på, at mailen kan havne i ”uønsket post”. 

Vi glæder os til at høre fra dig!