icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Fagligt stærk klinikassistent til Assens Kommunale Tandpleje

Vi har dejlige kolleger og tilbyder et spændende job, så måske er det dig vi mangler? For måske har du lyst til at arbejde med børn og unge i et åbent og professionelt miljø med fokus på faglighed og kommunikation? Og er du ovenikøbet også optaget af forebyggende indsatser og klar på at hjælpe med at forbedre tandsundheden for vores børn og unge? Så send os din ansøgning!

Info

Assens Kommunale Tandpleje søger klinikassistent på fuld tid pr. 1. august – eller efter aftale.

Hvem er vi

Hos Assens Kommunale Tandpleje består personalegruppen pt. af overtandlæge, daglig leder, 2 tandplejere og 5 klinikassistenter. Vi har to moderne og lyse klinikker, én beliggende i Tommerup og én i Assens.

Vi er en tandpleje i udvikling, og der vil være god mulighed for at være med til at udvikle tværfaglighed og kollegialt samarbejde, idet vi sammen skaber rammerne for klinikkernes virke.

Vores driftsleder Karina er hver dag på klinikkerne og samarbejder tæt med både medarbejdere, vores overtandlæge Ebbe og vores afdelingsleder omkring drift, ydelser og retning for Tandplejen.

Der er ca. 7000 børn og unge i Assens Kommune, og heraf er ca. 4500 børn og unge tilknyttet de kommunale klinikker. Vi tilbyder også omsorgstandpleje for udsatte borgere.

Udover almindelige tandklinikopgaver kan der være mulighed for at varetage administrative opgaver efter aftale med ledelsen.

Hvem er du

  • Du er uddannet klinikassistent – evt. med AOP-modul i non operativ behandling.
  • Du er fagligt opdateret og kan arbejde selvstændigt.
  • Du har lyst til at arbejde med børn og unge i et åbent og professionelt miljø, hvor faglighed og kommunikation er i højsæde.
  • Du er engageret og fleksibel.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest indhentes, inden ansættelsen kan finde sted.

Straffeattest skal du selv hente digitalt på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte daglig leder Karina Nordbo Nielsen på 21 77 42 37. Du kan også læse mere på vores hjemmeside https://tandplejen.assens.dk.

Ansøgningsfrist er 12. juni, og samtaler vil blive afholdt torsdag d. 16. juni 2022.

Bevis for uddannelse vedlægges ansøgning og CV.