icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Pædagog og pædagogmedhjælper/pædagogisk assistent til Agerholm Gårdbørnehave & Vuggestue

Er du til aktivt udeliv og en alsidig hverdag på en gammel gård sammen med børn, geder, høns, kaniner og glade kolleger? Har du lyst til at arbejde efter landsbyordningens værdier tryghed, gensidig respekt, alles ret til et godt fællesskab og udvikling? Så læs endelig videre!

Info

Vores vuggestue har fået vokseværk, og vi søger derfor nye kolleger til at skabe den bedste hverdag for de yngste.

Aktuelt søger vi en pædagog og en pædagogisk assistent/pædagogmedhjælper.

Begge stillinger på fuld tid og med tiltrædelse den 1. august 2022.

Hvem er vi

Agerholm Gårdbørnehave & Vuggestue er en del af Brylle Landsbyordning, der ud over Agerholm består af Brylle Skole og SFO.

Efter sommerferien er der i vuggestuen 21 børn, da Assens Kommune har opnormeret på 0-2 års området, og derfor mangler vi lige præcis dig som kollega på gården.

Vi er i både børnehave og vuggestue en fagligt engageret personalegruppe, som har fokus på udeliv, inklusion, fællesskab og en genkendelig hverdag som afsæt for et udviklende og dynamisk læringsmiljø.

I vuggesuten har vi vores egen lille lukkede legeplads og direkte adgang gennem lågen til børnehavens kæmpe legeplads hvor der er kaniner, høns, geder, skurvogn, bålpladser, køkkenhave, frugtlund og kælkebakke. Skoven ligger lige uden for hegnet.

Hos os bliver du en del af et aktivt, engageret og fagligt fællesskab, hvor trivsel, åbenhed og en uformel omgangstone er en del af hverdagen. Vi holder bl.a. aftenmøde ca. hver 6. uge med hele Agerholms personale, teammøder og afdelingsmøder i arbejdstiden.

Hvem er du

Vi lægger vægt på, at du:

  • har fokus på det pædagogiske arbejde i rutinerne og børnenes leg samt forståelse for din egen rolle og funktion, og at du er i stand til at beskrive den
  • ser forældrene som dine vigtigste medspillere
  • er anerkendende og nysgerrig i din tilgang til børnenes hensigter og kommunikation
  • kan opstille mål og planlægge, dokumentere og evaluere det pædagogiske arbejde og børnenes læring, trivsel, udvikling og dannelse samt reflektere over egen praksis sammen med dine kolleger
  • formår den hurtige omstilling imellem at skynde dig, når der er travlt og samtidig være ”langsom” med børnene.
  • er fortrolig med brugen af pc og ipad til både skriftligt samt pædagogisk arbejde

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes børne- og straffeattest ved ansættelse.

Vil du vide mere

Er du interesseret i at vide mere, er du velkommen til at besøge vores hjemmeside eller vores facebookside ”Brylle Landsbyordning”.

Du er velkommen til at kontakte leder Dorrit Arnecke på tlf. 64 74 66 72 eller på mail doarn@assens.dk, hvis du har spørgsmål eller vil aftale at komme på besøg.

Ansøgningsfristen er den 25. maj 2022, og vi forventer at holde samtaler uge 23.

Vi glæder os til at høre fra dig!