icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Lysende aften- og dagstjerner (SSA og SSH) til Strandgårdens herlige plejehjem

Vil du være en del af vores gode sunde arbejdsplads? Brænder du for demensfaglighed, sammenhold og gode EDEN-værdier? Så er det DIG vi leder efter! Og derfor håber vi, at du er vores nye stjerne og kollega, der kan være med til at lyse hverdagen på Plejehjemmet Strandgården op.

Info

Hos Plejehjemmet Strandgården glæder vi os til at få nye kollegaer til vores aften- og dagteam!

Vores team er fyldt med funklende stjerner, hvis vigtigste opgaver er at sprede lys og glæde. Men vi har plads til to mere.

Derfor søger vi:

  • En social- og sundhedsassistent til aftenvagt i en stilling på 28 timer om ugen og med arbejde hver anden weekend.
  • En social- og sundhedshjælper til dagvagt i en stilling på 30 timer om ugen og med arbejde hver anden weekend.

Stillingerne er med tiltrædelse hurtigst muligt, udfra hvad der kan lade sig gøre. Det snakker vi om!

Arbejdsdagene er fordelt i en normperiode på 12 uger.

Om jobbet

Vi er stolte af at kunne tilbyde en dejlig arbejdsplads med et solidt fundament, hvor arbejdsglæde og trivsel er et gennemgående fokus! 

Det gør vi ud fra et ledelsessyn, der beror på, at hvis medarbejderne trives, så medvirker de til rolige, hjemlige rammer for vores beboere, der er båret af gode hjerter og varme hænder. Derfor vil du opleve stor fleksibilitet, anerkendelse og masser af grin her hos os.

Vi arbejder for at leve, vi lever ikke for at arbejde! Hos os tror vi på, at jo mere fleksibel en arbejdsplads er, jo mere bidrager og trives du her, imens du er på arbejde.

Arbejdsopgaverne består af dokumentation, pleje- og omsorgsopgaver, demensfaglige problemstillinger, faglig sparring, vejledning og rådgivning. Assistentopgaverne består yderligere af medicinadministration. Men den vigtigste opgave er at være nærværende og give og modtage omsorg.

På Strandgården er alle medarbejdere tilknyttet en boenhed, men vi hjælper også hinanden på tværs af huset, så du skal være åben for at arbejde med alle vores beboere og ikke kun i egen boenhed.

Vi arbejder ud fra en personcentreret tilgang, og øver os i at nytænke og gribe dagen som den er - netop idag! 

Hvem er du

Det er lige præcis dig, vi søger, fordi du tager tingene, som de kommer, og du har fokus på at skabe glæde og lyst i nuet, mere end at nå alt det planlagte.

Vi vælger dig, fordi du har et smittende humør og en dejlig latter, og så er du stabil og ansvarsfuld ift. at være en del af et lysende team! Du ser på dagen, som den ser ud, og justerer dig efter den i tæt samarbejde med dine kollegaer. 

Hvem er vi

Vi elsker at være et EDEN-registreret hjem, hvor hjemlighed og trivsel er i fokus. Glade medarbejdere bidrager til glæde og livskvalitet for vores beboere. 

Vi har 28 beboere, der alle lider af en demenssygdom.

Vores arbejde tager udgangspunkt i EDEN-filosofien, der bl.a. bygger på at sikre en meningsfuld hverdag for vores beboere, hvor ressourcer kommer i spil, og fokus holdes på det hele menneske og den enkeltes selvbestemmelse i eget liv.

Ud over vores 28 beboere der bor her fast, har vi også tre aflastningsboliger.

Vi har tre boenheder: Solkrogen, Bøgehaven og Rosenhaven. Alle tre boenheder er indrettet i hyggelige miljøer og med grønne områder omkring.

Vi har små gårdhaver, hvor beboerne kan nyde en solstråle og hinandens selskab, og så har vi to katte - Mille og Molly.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffeattest, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere

Har du brug for yderligere oplysninger, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Strandgården Lykke Corfixen på tlf. 29 45 76 85.

Ansøgningsfristen er søndag den 29. maj 2022, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende. 

Vi håber at høre fra dig!