Kraftig storm på vej - Husk at sikre løse genstande

Der er kraftig storm med vindstød op til orkanstyrke på vej, når Malik rammer Fyn i eftermiddag fra kl. 14.00. DMI varsler, at stormen fortsætter indtil søndag kl. 14.00.

Læs mere om stormen og hvordan du sikrer din ejendom
icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Familiemedlemmer til Bo-enheden Kildebakken

Vil du være med til fortsat at skabe et unikt plejehjem med en tryg og meningsfuld hverdag for vores beboere? Motiveres du af smil og taknemmelighed, og har du hjertet med i det, du laver? Kunne du tænke dig at blive en del af et stærkt fagligt miljø og et plejehjem, hvor det både er rart at bo og arbejde? Så håber vi, at du vil være en del af familien!

Info

Hos Bo-enheden Kildebakken søger vi tre nye familiemedlemmer, som fortsat vil være med til at skabe livskvalitet for vores beboere.

Vi søger en social- og sundhedsassistent til en stilling i dagvagt på 30 timer om ugen og som udgangspunkt med vagt hver anden weekend. 

Derudover søger vi en social- og sundsassistent og en social- og sundhedshjælper til to stillinger i aftenvagt på 28 timer om ugen og med vagt hver anden weekend. 

Stillingerne er med tiltrædelse 1. april 2022 eller snarest muligt derefter.

Hvem er vi

Bo-enheden Kildebakken ligger midt i Vissenbjerg by i et hyggeligt bymiljø og består af 34 plejeboliger. Lejlighederne er fordelt i tre enheder med hvert sit fælles køkkenalrum.

Vi arbejder ud fra Eden Alternative tankegang, hvor livet skal være værd at leve hele livet. Vi arbejder med at lave hjem og ikke institution, og vi ser mennesket først. Vores 34 beboere lever et liv, hvor selvbestemmelse, spontanitet og ligeværd er bærende. En hverdag, hvor beboerne og personalet planlægger hverdagen sammen.

Med principperne for Eden Alternative søges omsorgsplagerne ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed forhindret bl.a. ved hjælp fra dyr, planter og børn. Vi har en kat, tre fugle og guldfisk.

Du vil blive en del af et fagligt stærkt hold, som rummer både social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, en sygeplejerske, elever samt praktikanter. Vi har et godt sammenhold og en hverdag præget af godt humør, høj faglighed og godt psykisk arbejdsmiljø.

Vi er et plejehjem i udvikling og positiv forandring med ny ledelse, så der vil være god mulighed for at være med til at præge og udvikle det tværfaglige og kollegiale samarbejde.

Vi kan tilbyde dig:

 • en familiær arbejdsplads med engagerede, glade, spontane og gode kolleger
 • en rummelig arbejdsplads, hvor du får medindflydelse og dine gode ideer kan komme i spil
 • en spændende dagligdag, hvor aktiviteter og beboerenes livskvalitet sættes højt
 • et godt psykisk arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på ordentlighed
 • gode muligheder for at styrke din faglighed
   

Vi har lavet en lille videorundtur, hvor du kan se vores skønne plejehjem og møde dine kommende kollegaer.

Hvem er du

Vi lægger vægt på, at du:

 • har høje faglige forventninger til dig selv og lyst til kompetenceudvikling
 • er en varm og omsorgsfuld person
 • er god til at danne relationer
 • har lyst til at arbejde ud fra Eden Alternatives principper
 • kan balancere imellem faglighed (det gode liv) og en travl hverdag
 • er stifinder i stedet for fejlfinder

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffeattest ved ansættelse.

Assens Kommune kræver gyldigt coronapas af alle ansatte i arbejdstiden, så længe Covid-19 klassificeres som en samfundskritisk sygdom.

Vil du vide mere

Måske har du fået lyst til at vide mere? Det håber vi! Du er i hvert fald meget velkommen til at kontakte leder Linda Berg Schmidt på telefon 64 74 75 71 eller administrativ medarbejder Mia Rennebod på tlf. 64 74 75 51, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om stillingerne.

Ansøgningsfristen er den 4. februar 2022.

Vi glæder os til høre fra dig!