Kraftig storm på vej - Husk at sikre løse genstande

Der er kraftig storm med vindstød op til orkanstyrke på vej, når Malik rammer Fyn i eftermiddag fra kl. 14.00. DMI varsler, at stormen fortsætter indtil søndag kl. 14.00.

Læs mere om stormen og hvordan du sikrer din ejendom
icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Social- og sundhedsassistentelever til opstart på Grundforløb 2 – marts 2022

Leder du efter en uddannelse med gode fremtidsmuligheder? Har du mod på at arbejde med mennesker i mange forskellige livssituationer inden for social- og sundhedsområdet? Og er du nysgerrig på læring og personlig udvikling? Så tag social- og sundhedsassistentuddannelsen i Assens Kommune.

Info

Hos Assens Kommune søger vi social- og sundhedsassistentelever til start på Grundforløb 2 i marts 2022.

Bliv en nøgleperson i det danske sundhedsvæsen

Social- og sundhedsassistenten er en autoriseret sundhedsperson og en vigtig nøgleperson i det danske sundhedsvæsen.

Som social- og sundhedsassistentelev uddannes du til selvstændigt at løse praktiske og sundhedsfaglige opgaver. Du lærer at strukturere, tilrettelægge og udføre rehabiliterende tiltag, der kan fremme sundhed og trivsel for borgere/patienter i et tværfagligt og tværsektorielt samarbejde. Samtidig arbejder du med velfærdsteknologi og forskellige digitale løsninger.

I løbet af uddannelsen bliver du uddannet til at varetage medicinadministration, sygeplejefaglige vurderinger og handlinger i tæt samarbejde med andre faglige samarbejdspartnere.

Du arbejder med relationer, vejledning og målrettet kommunikation med borgere og pårørende og bliver uddannet i koordinering, dokumentation og videregivelse af faglig information.

Uddannelsen varer, efter grundforløbet 2 år, 8 måneder og 2 uger og veksler mellem skole og praktik. Du er garanteret alle praktikpladser i løbet af dit uddannelsesforløb, såvel på ældreområdet, i psykiatrien som i en sygehuspraktik.

Efter endt uddannelsesforløb står du med gode kort på hånden, der er masser af gode og spændende jobmuligheder. Du kan også evt. læse videre på de mellemlange videregående uddannelser inden for de sundhedsfaglige områder, fx som sygeplejerske eller fysioterapeut. 

Vi tilbyder dig

Du er under hele uddannelsesforløbet ansat af Assens Kommune, og vi tilbyder dig en alsidig og bred social- og sundhedsassistentuddannelse med:

 • Engagerede praktikkoordinatorer og kollegaer med høj faglighed og et højt ambitionsniveau
 • God struktur på uddannelsen og klare aftaler
 • Et læringsmiljø med masser af personlige udfordringer, udvikling og ansvar
 • Vejledningssamtaler og kontinuerlig opfølgning på dit uddannelsesforløb
 • Godt socialt miljø med øvrige elever og kollegaer
 • Gode jobmuligheder efter endt uddannelse.

Ambitiøse og topmotiverede social- og sundhedsassistentelever

Vi lægger vægt på, at du:

 • Er reflekterende, ansvarlig og initiativrig
 • Tager ansvar for egen uddannelse og er faglig nysgerrig
 • Er uddannelsesparat og har lyst til at indgå i professionelle relationer med syge og sårbare mennesker
 • Er mødestabil og ser værdien i at indgå i et praksisfællesskab, hvor vi ’løfter i flok’
 • Har en situationsfornemmelse og er empatisk og tillidsvækkende.
   

VIGTIGT:
Læs denne vejledning, inden du udfylder ansøgningen, så du får det hele med.  

Inden du ansøger om en elevplads som social- og sundhedsassistent, skal du have udarbejdet et optagelsesbrev på Social- og Sundhedsskolen Fyn, som du vedhæfter din ansøgning. Du skal henvende dig på Social- og Sundhedsskolen Fyn for at booke en vejledningstid på https://sosufyn.dk/  eller telefon 63 10 27 00 tast 1.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Du skal i mindre omfang påregne skiftende arbejdstider og hjemmeforberedelse i både skole og praktik.

Praktikpladserne er fordelt over hele Assens Kommune. Du skal kunne transportere dig og være på praktikstedet til arbejdstids begyndelse og afslutning, og du skal kunne færdes på cykel.

Du vil blive bedt om at aflevere en straffeattest forud for ansættelse.

Voksenelevløn:

Er du over 25 år og opfylder kriterierne, kan du søge om voksenelevløn. Ansøgningsskemaet skal vedlægges ansøgningen.

Voksenlærlingeløn:

Hvis du er over 25 år, skal du kontakte Jobcentret i din hjemkommune for at undersøge, hvorvidt du er berettiget til voksenlærlingeløn. 

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, er du velkommen til at kontakte Uddannelsesafdelingen i Assens Kommune på www.assens.dk/uddannelsesafdelingen.

Du kan læse mere om uddannelsen på www.assens.dk/elev og på https://sosufyn.dk/uddannelser-2/social-og-sundhedsassistent/.

Ansættelsesprocessen

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning, så søg gerne allerede nu og senest den 16. februar 2022.

Alle dine oplysninger i ansøgningen afgiver du på tro og love mht. indhold og rigtighed.

Dit materiale behandles af et ansættelsesudvalg, som læser ansøgninger, udvælger kandidater til samtale, afholder samtaler og træffer beslutning om ansættelse.

Samtaler forventes afholdt i uge 8, 2022. Du vil blive indkaldt til samtale via mail, så vær opmærksom på, at mailen kan havne i ”uønsket post”. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Du kan kun søge stillingen som elev ved at klikke ansøgningslinket eller ved at ind  www.assens.dk/job og søge via stillingsopslaget.