icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Jobvejleder/virksomhedskonsulent/underviser til ny indsats i Job- og Virksomhedsservice

Vil du være en del af en dynamisk, livlig, humørfyldt og til tider hektisk afdeling, der arbejder ambitiøst og resultatorienteret? Er du en inspirerende og motiverende underviser, og er du vant til opsøgende virksomhedskontakt? Er du god til mennesker og nem at arbejde sammen med? Så er det måske lige dig, vi søger!

Info

Hos Job- og Virksomhedsservice i Jobcenter Assens søger vi en handlingsorienteret, motiverende og frem for alt resultatskabende konsulent til et nyt internt faciliteret jobsøgningsforløb for vores jobklare ledige, som er enten dagpengemodtagere eller jobparate kontanthjælpsmodtagere.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen med flekstid. Tiltrædelse ønskes senest 1. marts 2022.

Hvem er vi

Vi har i Job- og Virksomhedsservice som altid forrygende travlt med at hjælpe jobklare ledige i ordinært job eller uddannelse, og vi gør det godt og skaber gode resultater.

Vi er med på beatet og arbejder konstant på at udvikle og nytænke vores indsatser og vores tilbud til de ledige. Vi vil gerne opnå et øget kendskab til alle vores jobklare ledige tidligt i kontaktforløbet, og sikre at alle vores ledige har stærke CV´er og får de rette redskaber til at skrive supergode ansøgninger, så de er klædt bedst muligt på i jagten på det næste job. Bl.a. derfor går vi i luften med et nyt jobsøgningsforløb senest 1. marts 2022.

I Job- og Virksomhedsservice er vi ultra virksomhedsrettede i vores tilgang til arbejdet, og det bærer alt vores arbejde præg af. De kommende deltagere på vores jobsøgningsforløb skal derfor ikke nøjes med relevante, faktabaserede råd til deres jobsøgning, men også kunne udnytte og drage fordel af det store, lokale virksomhedsnetværk, som vi igennem årene har opbygget og har et tæt samarbejde med.

Om jobbet

Du vil blive en del af en dynamisk, livlig, humørfyldt og til tider hektisk afdeling, der arbejder ambitiøst og resultatorienteret. Vi kan lide at nå vores mål, og vi vil gerne være blandt de bedste. Vi møder borgerne i øjenhøjde, og det er afgørende for os at levere en god service over for både borgere og virksomheder. Du bliver en del af en flok på 25 engagerede og entusiastiske medarbejdere, der alle brænder for at hjælpe jobklare ledige videre mod ordinært arbejde eller uddannelse. Forvent et spændende fagligt miljø, hvor sparring og læring er i højsædet, og hvor det sociale sammenhold er supergodt. Vi stiller krav til hinanden, arbejder teamorienteret, og vi hjælper altid hinanden i travle perioder.  

Som indsatsmedarbejder vil dine arbejdsopgaver blive et miks af flere forskellige arbejdsopgaver, herunder:

 • Undervisning på virksomhedsrettede jobsøgningsforløb på to ugers varighed
 • Sparring og rådgivning om jobsøgning – med fokus på handling. Du skal kunne få tingene til at ske. Sparringen foregår både på holdbasis og i individuelle møder. 
 • Opsøgende virksomhedsrettet arbejde, hvor du ihærdigt arbejder på at matche virksomhed og forløbsdeltager
 • Opbygning og vedligeholdelse af virksomhedsnetværk, især i forhold til at etablere virksomhedsrettede tilbud
 • Sparring med deltagernes jobformidlere og resten af Job- og Virksomhedsservice
 • Deltagelse i team og afdelingsmøder
 • Administrativt arbejde ift. afholdelse af jobsøgningsforløbene

Som nævnt er målgruppen dagpengemodtagere og jobparate kontanthjælpsmodtagere, og der er tale om en bred vifte af ledige, såvel akademikere, som faglærte og ufaglærte.

Hvem er du

Hvis du nikker til det meste af nedenstående, er det dig og dine kompetencer, vi søger:  

 • Du kender til gamet med at afholde jobsøgningsforløb for jobklare ledige
 • Du er en inspirerende og motiverende underviser
 • Du er vant til opsøgende virksomhedskontakt
 • Du har erfaring med job/karriererådgivning
 • Du kan formidle job til ledige og få ledige i job
 • Du stortrives med at være i et job, hvor der er fokus på resultater og effekter
 • Du har et stort kendskab til og viden om (vest)fynske virksomheder og har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig i det (vest)fynske erhvervsliv
 • Du brænder for at opbygge – eller udbygge – et stærkt virksomhedsnetværk
 • Du har et godt humør, er god til mennesker, er nem at arbejde sammen med og kan sætte handling bag dine ord
 • IT-mæssigt er du skarp, og LinkedIn har du styr på

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffeattest ved ansættelse.

Desuden kræver Assens Kommune gyldigt coronapas af alle ansatte i arbejdstiden, så længe Covid-19 klassificeres som en samfundskritisk sygdom.

Vil du vide mere 

Du er mere end velkommen til at kontakte afdelingsleder Anders Barkholdt på tlf.: 64 74 70 04, hvis du ønsker yderligere information om stillingen.  

Ansøgningsfristen er den 30. januar 2022, og vi holder ansættelsessamtaler i uge 5.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!