icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Social- og sundhedsstjerne (SSA) til Strandgårdens humørfyldte univers

Brænder du for at være med til at skabe et trygt og godt hjem for vores beboere, hvor livskvaliteten er i top? Vil du være en del af et team, hvor vi har det godt sammen, kan tale om alt og nyder hinandens selskab? Er du god til at gribe dagen og de udfordringer den bringer og kaste den gode energi videre? Så håber vi, at du vil vælge os!

Info

Hos Plejehjemmet Strandgården glæder vi os til at få en ny kollega!

Vores team er fyldt med funklende social- og sundhedsstjerner, hvis vigtigste opgaver er at sprede lys og glæde. Men der er plads til en mere.

Derfor søger vi en social- og sundhedsassistent til dagvagt i en stilling på 32 timer om ugen og med arbejde hver anden weekend.

Stillingen er med tiltrædelse den 1. januar 2022 eller snarest muligt. Arbejdsdagene er fordelt i en normperiode på 12 uger.

Om jobbet

Vi er stolte af at kunne tilbyde en dejlig arbejdsplads med et solidt fundament, hvor arbejdsglæde og trivsel er et gennemgående fokus! Det gør vi ud fra et ledelsessyn, der beror på, at hvis medarbejderne trives, så medvirker de til rolige, hjemlige rammer for vores beboere, der er båret af gode hjerter og varme hænder! Derfor vil du opleve stor fleksibilitet, anerkendelse og masser af grin her hos os. Vi arbejder for at leve, vi lever ikke for at arbejde! Hos os tror vi på, at jo mere fleksibel en arbejdsplads er, jo mere bidrager og trives du her, imens du er på arbejde!

Arbejdsopgaverne består af pleje- og omsorgsopgaver, demensfaglige problemstillinger, faglig sparring, vejledning og rådgivning.

På Strandgården hjælper vi hinanden på tværs af huset, så du skal være åben for at arbejde med alle vores beboere og ikke kun i egen boenhed.

Vi arbejder ud fra en personcentreret tilgang og øver os i at nytænke og gribe dagen, som den er - netop idag! 

Hvem er du

Det er lige præcis DIG, vi søger, fordi du tager tingene, som de kommer, og har fokus på at skabe glæde og lyst i nuet, mere end at nå alt det planlagte!

Vi vælger dig, fordi du har et smittende humør og en dejlig latter, og så er du stabil og ansvarsfuld ift. at være en del af et lysende team! Du ser på dagen, som den ser ud - og justerer dig efter den i tæt samarbejde med dine kollegaer. 

Hvem er vi

Vi elsker at være et EDEN-registreret hjem, hvor hjemlighed og trivsel er i fokus! Glade medarbejdere bidrager til glæde og livskvalitet for vores beboere. 

Vi har 28 beboere, der alle lider af en demenssygdom. Vores arbejde tager udgangspunkt i EDEN-filosofien, der bl.a. bygger på at sikre en meningsfuld hverdag for vores beboere, hvor ressourcer kommer i spil og fokus holdes på det hele menneske og den enkeltes selvbestemmelse i eget liv.

Ud over vores 28 beboere, der bor her fast, har vi også tre aflastningsboliger.

Vi har tre boenheder: Solkrogen, Bøgehaven og Rosenhaven. Alle tre boenheder er indrettet i hyggelige miljøer og med grønne områder omkring. Vi har små gårdhaver, hvor beboerne kan nyde en solstråle og hinandens selskab, og vi glæder os til at få to nye familiemedlemmer i næste uge, som er to små kattekillinger.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Har du brug for yderligere oplysninger, eller har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte leder af Strandgården Lykke Corfixen på tlf. 29 45 76 85.

Ansøgningsfristen er søndag den 12. december 2021, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler torsdag den 16. december i tidsrummet kl 13-15.

Vi håber at høre fra dig!