icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Livsglade pædagoger til vuggestue og børnehaver i Aarup

Banker dit hjerte for børn i 0-6 års alderen, og brænder du for at skabe en indholdsrig og tryg hverdag for alle børn? Er du fagligt nysgerrig, og ønsker du at udvikle dig både fagligt og personligt? Og tiltrækkes du af gode fysiske rammer og skønne kolleger? Så glæder vi os meget til at byde dig velkommen, hvad enten du er nyuddannet eller en erfaren pædagog, der vil prøve noget nyt.

Info

Hos Dagtilbuddene i Aarup er vi på udkig efter fire nye kolleger, særligt grundet øget børnetal og minimumsnormeringer.

 1. Vuggestuen Solstrålen søger en pædagog på 37 timer, pr. 1. januar eller snarest muligt herefter.
 2. Børnehaven Fuglebakken, med pt. 46 børn, søger en pædagog på 37 timer og en pædagog på 33 timer, pr. 1. januar eller snarest muligt herefter.
 3. Børnehaven Drømmebakken, med pt. 64 børn, søger en pædagog på 37 timer, pr. 1. januar eller snarest muligt herefter.

Det er nemt at komme til og fra Aarup med bil, bus og tog, og alle vores børnehuse ligger i gåafstand fra stoppested og togstation. Vi forsøger at være fleksible i arbejdstiderne i forhold til offentlig transport.

Hvem er vi

Vuggestuen Solstrålen
Hos vuggestuen Solstrålen har vi 30 børn i gode rammer ude og inde. Vi har løbende udviklet på vores læringsmiljøer og arbejder fagligt med tryghed, leg, børns gråd, omsorgsopgaverne og rutinerne i hverdagen og har altid særlige indsatser for barnet i tilknytningsfasen samt i overgangsfasen til børnehaven.

Vi er to velfungerende team, som er klar til at tage godt imod dig og støtte dig i din faglige udvikling.

I vuggestuen har vi særligt pædagogisk fokus på:

 • Barnets tilknytning og arbejder med mentalisering
 • Forældresamarbejde
 • Leg og nærvær
 • Tryghedsskabende pædagogik
 • Et velfungerende og trygt arbejdsmiljø.

Børnehaverne Fuglebakken og Drømmebakken
Hos Børnehaven Fuglebakken har vi pt. 46 børn i et aldersopdelt børnehus. Vi har arbejdet bevidst med vores læringsmiljøer og struktur i huset. Vi er en personalegruppe med meget forskellig anciennitet og forskellige forcer, som spiller sammen til glæde for børnene og for trivslen i huset. Vi har et stærkt fællesskab i at skabe en god og tryg hverdag for børnene.

Hos Børnehuset Drømmebakken har vi pt. 64 børn i et aldersopdelt børnehus. Vi er teamopdelt og arbejder med sammenhænge i vores store børnehus, som vi deler med dagplejens legestue og en gruppe børn fra specialbørnehaven. Vi har arbejdet grundigt med børnenes leg, og legemiljøer samt læring i hverdagens rutiner. Vi er en personalegruppe med både "nye" og "gamle".

I børnehaverne har vi særligt pædagogisk fokus på:

 • Tryg tilknytning ved opstart
 • Forældresamarbejde
 • Klar parat skolestart
 • Ugentlige skovture, udeliv og legens væsen
 • Et velfungerende og trygt arbejdsmiljø

Vi glæder os til at byde dig velkommen og er klar til at tage godt imod dig og støtte dig i din faglige udvikling. Vi vil sætte pris på musiske og kreative evner, som et synligt bidrag til hverdagen.

Generelt om dagtilbuddene i Aarup
Vores værdier er glæde, mangfoldighed og udvikling, og vi arbejder for at det skal skinne igennem både som forældre, som barn og i personalegruppen.

Vi har store legepladser og er beliggende i Aarup by, med nem adgang til byens liv, skolen, bibliotek, toget, skoven, boldbaner og åen.

I hverdagen øver vi os i at hjælpe hinanden med ikke at have travlt, bl.a. ved at arbejde med struktur og roller. Vi søger nærværet og ved, at det er i nærvær og fordybelse, at der er kvalitet for børnene. Vi prioriterer faglig ledelse, samt faglige drøftelser og tilpasset pædagogik for børn i udsatte positioner, både lokalt og i et godt og tæt samarbejde med PPR og børn- og familieafdelingen i Assens Kommune.

Hvem er du

 • Du er uddannet pædagog, også gerne helt nyuddannet.
 • Du brænder for at skabe en indholdsrig og tryg hverdag for alle børn.
 • Du har hjerte for børn i 0- 6 års alderen.
 • Du tiltrækkes af gode fysiske rammer og skønne kolleger.
 • Du ved godt, at forældrene er vigtige i samarbejdet.
 • Du ønsker at dele ud af din faglighed og dine kompetencer i vores personalegrupper.
 • Du tror på, at du hos os får plads til at udvikle dig fagligt og personligt.
 • Du hviler i den, du er, og møder ind på arbejde med godt humør.

Hvis du er færdiguddannet pr. 1. februar 2022, er du også velkommen til at søge. Vi venter gerne på den rette.

Løn og ansættelsesvilkår

Du bedes tilkendegive, hvilken stilling du søger, eller om du er interesseret i begge aldersgrupper og i alle huse. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at børne- og straffeattest indhentes, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere

Måske vi har vakt din interesse, og du har fået lyst til at vide mere? Det håber vi.

Du er i hvert fald velkommen til at kontakte faglig leder Jeannette Hansen på tlf. 21 62 01 44 eller områdeleder Synnøve Traasdahl på tlf. 24 61 78 76. Det vil være muligt at tilmelde sig til besøg mandag den 6. december kl. 14.00.

Du kan se mere om vores gode fysiske rammer og faciliteter, samt husenes placering på vores hjemmeside https://bh-aarup.assens.dk

Ansøgningsfristen er den 8. december 2021. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 50.

Vi glæder os til at modtage en ansøgning fra dig!