icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Administrativ koordinator til PPR i Assens Kommune

Trives du i en varieret arbejdsdag med stor selvstændighed og en god blanding af både planlagte og uforudsete opgaver? Er dine formidlingsevnerne i top, og kan du holde styr på mange sideløbende opgaver? Og vil du være en del af et arbejdsmiljø med højt til loftet og skønne kolleger? Så har vi en rigtig spændende stilling til dig, som kan udvikle sig hen ad vejen.

Info

PPR i Assens Kommune søger en administrativ koordinator, der skal være mange kollegers højre hånd og varetage en stribe af forskellige opgaver – primært inden for det administrative.

Hvem er vi

PPR er en del af afdelingen PPR og Sundhedsfremme, der også omfatter Sundhedsplejen, Det ergo- og fysioterapeutiske Børneteam, Sundhedskonsulenter og Tandplejen. PPR og Sundhedsfremme hører under området Børn, Unge og Uddannelse i Assens Kommune.

PPR har hjemme i åbent kontorlandskab på rådhuset i Assens, og dine kolleger i PPR bliver ni psykologer, fire tale-hørekonsulenter, en læsekonsulent, tre ressourcepædagoger, en specialpædagogisk konsulent, to børne- og familiepsykologer, en sekretær og en afdelingsleder. PPR arbejder bredt i organisationen og har samarbejdsparter, snitflader og indsatser i mange retninger og hen over kommunegrænsen.

Vi tilbyder en stilling med spændende og varierende opgaver, stor selvstændighed i arbejdet og mange kontaktflader. Du er selv med til at planlægge og strukturere dine opgaver og din tid, og du er i tæt samarbejde med sekretær, specialpædagogisk konsulent og afdelingsleder vedr. opgaver, udvikling og planlægning af arbejdsdagens indhold.

Hvem er du

 • Du har administrativ erfaring og specialpædagogisk viden.
 • Du har gode formidlingsevner og arbejder struktureret og systematisk.
 • Du er åben over for udvikling af dit arbejdsområde, da PPR aldrig står stille og er i spændende forandringsprocesser.
 • Du kan formulere dig sikkert og tydeligt på skrift og i tale.
 • Du har evt. kendskab til dagtilbuds- og/eller skoleområdet.

Om jobbet

Stillingen som administrativ koordinator er ikke fuldt ud rammesat, da nogle arbejdsopgaver vil blive formet efter dine kompetencer og baggrund for at søge hos os.

Men – opgaverne er lige nu bl.a. at varetage administrative opgaver som: 

 • Afgørelser
 • Klagebehandlinger
 • Aktindsigter
 • Journaliseringer
 • Opgørelser, oversigter, skemaer, statistikker o.lign. i forhold til sager, indsatser, indstillinger til PPR m.m
 • Skriftlig tovholder, eks. procedurebeskrivelser (visitationsgrundlag, arbejdsgange, pjecer og informationsfoldere m.m.)
 • Og flere spændende opgaver, der udvikler sig hen ad vejen.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 35 timer med tiltrædelse fra den 1. februar 2022 eller snarest derefter. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest indhentes, før ansættelsen kan finde sted. 

Vil du vide mere

Har du brug for yderligere oplysninger, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lone Boas på tlf. 51 17 21 33 eller specialpædagogisk konsulent Charlotte Lichtenstein på tlf. 29 38 29 86.

Ansøgningsfristen er den 12. december 2021, og ansættelsessamtaler afholdes den 16. december 2021 på rådhuset i Assens.

Vi glæder os til at møde dig.