icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Dagplejere til Dagtilbuddene i Aarup-området

Drømmer du om at arbejde med børn i alderen 0-3 år og give dem en tryg og stabil start på livet? Ønsker du en selvstændig hverdag, hvor du selv planlægger dagens program og dagligt modtager børn og forældre i dit hjem med smil og varme? Og har du lyst til at blive en del af en velfungerende dagpleje og få gode kolleger, både i dagplejen og i hele dagtilbuddet? Ja? Så kan jobbet som dagplejer være noget for dig.

Info

Hos Dagplejen i Aarup har vi pludselig fået tilgang af børn, og derfor er vi på udkig efter engagerede kolleger til vores kommunale dagplejeteam i Aarup

Vi søger en fast dagplejer snarest muligt, som har flair for at skabe gode og trygge rammer for børn på 0-3 år og være med til at give dem en stabil start på livet.

Desuden har vi brug for en vikar, mens vores dagplejere på skift er på uddannelse. Vikarstillingen er med opstart ca. 1. januar 2021 og ca. 1 år frem.

Hvem er vi

Vi er en spændende arbejdsplads, hvor fokus hver dag er at sikre de bedste betingelser for børnenes udvikling, læring, trivsel og dannelse.

Hos Dagplejen i Aarup har vi pt. indskrevet 56 børn, og vi er ansat 15 dagplejere og en deltids dagplejepædagog.

Dagplejen er kommunal og er organiseret under Dagtilbuddene i Aarup-området, som har ca. 163 børn i Specialbørnehave, vuggestue og to børnehaver.

Om jobbet

Du skal hver dag modtage 4-5 børn i dit eget hjem, i tidsrummet kl. 06.00-17.00, dog maks. 48 timer ugentligt. De 48 timer udløser 6 ekstra fridage om året.

Herudover vil du blive tilknyttet en legestue gruppe med i alt 3-4 dagplejere, som fast én gang om ugen er i heldagslegestue i et lokale i en af vores børnehaver.

Vi vægter det gode børneliv højt. Her skal være plads til barnets individualitet, initiativ og udvikling, og der skal ydes omsorg og tryghed i hjemlige omgivelser – naturligvis med afsæt i læreplanstemaer og dagtilbudsloven. Vi prioriterer, at der både ude og inde kan skabes gode børnemiljøer, og der er rart at være.

Som dagplejer vil du indgå i samarbejde og sparring med både dagpleje- og institutionskolleger, ligesom dagplejepædagog og ledelse altid er til rådighed for støtte, rådgivning og sparring. Så selvom dagligdagen er meget selvstændig, står du aldrig alene.

Du vil få mulighed for deltagelse i kurser og pædagogisk dag, og der bliver afholdt møder om aftenen ca. 4 gange årligt, til tider sammen med institutionspersonalet.

Vi har lavet en lille film, hvor du kan se og høre mere om, hvordan det er at være dagplejer i Assens Kommune. Du kan se filmen på: www.assens.dk/blivdagplejer.

Hvem er du

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende for, om du er den rette til jobbet – det er din lyst til at arbejde pædagogisk, dine menneskelige kompetencer og dit engagement i børnenes trivsel og udvikling derimod. 

 Vi lægger vægt på, at du:

 • brænder for at arbejde med børn i alderen 0-3 år
 • har lyst til at åbne dit hjem hver dag for andre familier
 • er positiv og anerkendende i din tilgang til alle mennesker
 • har lyst til at blive en del af og samarbejde med Dagtilbuddene i Aarup
 • kan holde hovedet koldt og hjertet varmt i en travl hverdag
 • har vilje og evnen til tæt samarbejde med alle forældre.

Vi tilbyder

Hos os får du:

 • en spændende og afvekslende arbejdsdag
 • et arbejde med fokus på børns trivsel, udvikling og læring
 • ansvar for og stor indflydelse på egen arbejdsdag
 • sparring, rådgivning og samvær med mange kollegaer
 • støtte, kurser og rådgivning af pædagog og ledelsesteam, både i hverdagen og ift. faglig personlig udvikling
 • legetøj og inventar ved opstart
 • et særligt skattefradrag, som bl.a. dækker børnenes forplejning og den øgede slitage på hjemmet.

Desuden er der netop nu udbudt opstartskurser for nye dagplejere.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Der vil være et besøg i hjemmet, hvor eventuel ægtefælle/samlever skal være til stede, inden der indkaldes til eventuel samtale.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffeattest og børneattest på alle myndige personer i husstanden, ligesom hjemmet skal endeligt godkendes, inden en ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Synnøve Traasdahl på tlf. 24 61 78 76 eller dagplejepædagog Gitte Raasig på tlf. 21 24 86 57.

Ansøgningsfrist er den 15. november 2021. Du bedes notere i din ansøgning, om du primært søger den faste stilling eller vikariatet.

Der vil være besøg i hjemmet i uge 46, og samtaler afholdes den 23. november 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig.