icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Social- og sundhedsassistent til Assens Misbrugscenter

Besidder du høj faglighed, og har du erfaring inden for misbrugsområdet? Trives du med at arbejde i dagtimerne og have weekendfri? Og vil du være en del af et arbejdsmiljø, hvor humor, åbenhed, udvikling og tværfagligheden prioriteres højt? Så kan vi tilbyde dig et spændende job på en rigtig god arbejdsplads.

Info

Assens Misbrugscenter opruster, og vi søger derfor en social- og sundhedsassistent til en fast stilling på 34-37 timer om ugen. Tiltrædelse er hurtigst muligt eller pr. 1. januar 2022.

Hvem er vi

Assens Misbrugscenter er en specialiseret behandlingsenhed med en kompetent og dygtig medarbejdergruppe.

Behandlingsteamet består af tre socialfaglige behandlere, tre sundhedsfaglige behandlere, en administrativ medarbejder, en administrativ fleksjobber, en speciallæge konsulent og en leder.

I teamet vægter vi først og fremmest høj faglighed, men også forskellighed, og at alles kompetencer sættes i spil i det gode samarbejde på tværs. Vi ser hinanden som betydningsfulde og ligeværdige, og alle er indstillet på at ”spille hinanden gode”

Vi arbejder efter vore personalepolitiske værdier, hvilket betyder at vi er åbne, tillidsfulde, ordentlige, engagerede og ambitiøse. Det er værdier, som vi sammen værner om og aktiverer gennem handling.

Målgrupper i behandling spænder bredt: unge fra 15 år med eksperimenterende misbrug, borgere med alkoholmisbrug, til mennesker der har haft et langt liv i misbrug af blandt andet heroin.

Om jobbet

Vores tilgang bygger på tanker fra systemisk tænkning og den socialfaglige misbrugsbehandlingen, som foregår i individuelle samtaler eller som gruppebehandling, tager afsæt i de kognitive behandlingsformer og den motiverende samtale. Behandlingen baseres på frivillighed.

Den socialfaglige og sundhedsfaglige behandling koordineres til gavn for den enkelte borger.

Som vores nye social- og sundhedsassistent vil du spille en central rolle i forbindelse med den sundhedsfaglige og medicinske behandling til borgere i substitutionsbehandling i samarbejde med vores læge. Desuden vil du blive en aktiv del i den samtalebaserede misbrugsbehandling. 

Hvem er du

Vi søger en social- og sundhedsassistent med smil i øjnene og begge ben solidt plantet på jorden.

Dine kommende kollegaer siger:

”Vi søger en person, som er tydelig i sin kommunikationsform og god til at afgrænse og strukturere sig i forhold til de givne rammer. Derudover skal det selvfølgelig være en person, som befinder sig godt i en travl hverdag, der kræver fleksibilitet og evnen til at bevare overblikket i uforudsete situationer. Personen skal være i stand til at indgå konstruktivt i en samtale med mennesker i ubalance og i konfliktfyldte situationer. I vores optik er det også vigtigt, at vores kommende kollega besidder en høj faglighed og passer ind i et arbejdsmiljø, hvor humor, åbenhed, udvikling og tværfaglighed prioriteres højt”.

Borgere, der er indskrevet i behandling, udtrykker ønsker om:

”At den nye medarbejder er et menneske, som er autentisk, tillidsvækkende, troværdig, åben imødekommende og kan skabe tryghed og fortrolighed for de personer, der er i behandling”.

Smil og øjenkontakt fremhæves også som vigtige egenskaber.

Din profil

 • Du brænder for at arbejde med målgruppen.
 • Du er uddannet social- og sundhedsassistent, gerne med erfaring fra misbrugsbehandling eller psykiatri.
 • Du har relevant efteruddannelse, gerne den motiverende samtale og de kognitive behandlingsformer.
 • Du har fokus på kerneopgaven og befinder dig godt i en travl hverdag.
 • Du samarbejder konstruktivt med afdelingens speciallæge og sygeplejersker om løsningen af de sundhedsfaglige opgaver, til gavn for den enkelte borger.
 • Du er dygtig til at dokumentere og håndtere sundhedsfaglig dokumentation – vi anvender Nexus og HD EKJ misbrug, som dokumentationssystem. Du vil få ansvar for registrering og udfyldelse af relevante indberetningsskemaer.
 • Du har erfaring med udarbejdelse af og systematisk opfølgning på iværksatte planer.
 • Du har erfaring med medicinhåndtering, herunder dosering af medicin.   
 • Du er aldeles omhyggelig og ansvarlig i forbindelse med den medicinske behandling.
 • Du evner at observere og agere i ændringer i borgerens helbredstilstand.
 • Du har fokus på kvalitet i den sundhedsfaglige indsats, herunder patientsikkerhed.
 • Du er fysisk og psykisk robust.
 • Du taler og skriver dansk.
 • Du har kørekort.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig leder af misbrugscenteret Lise Janning på telefon 29 67 92 36 eller leder for Psykiatri og Misbrug Hanne Longhi på telefon 23 34 42 54.

Ansøgningsfrist er den 7. november 2021, og vi forventer at afholde samtaler den 23. november 2021.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.