icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Social- og sundhedsassistenter til dagvagt hos Hjemmeplejen Aarup

Drømmer du om at lave noget meningsfuldt, hvor du hver dag gør en forskel? Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi har fokus på borgernes livskvalitet, og hvor vi arbejder tværfagligt med rehabiliteringsterapeuter, sygeplejen og myndighed? Vil du have et job, hvor du har indflydelse på opgaveløsningen og hele tiden møder nye udfordrende opgaver? Er du nysgerrig, positiv og fyldt med god energi? Så håber vi, at du vil sende os en ansøgning!

Info

Hos Hjemmeplejen i Aarup søger vi to social- og sundhedsassistenter.

Stiilingerne er på 32-37 timer om ugen i dagvagt og med til tiltrædelse hurtigst muligt.

Hvem er vi

Hos Hjemmeplejen i Aarup har vi et skønt hjemmeplejeteam, der gør et fantastisk stykke arbejde.

Vi arbejder med FSIII, da det er et godt arbejdsredskab, og fordi dokumentationen er vigtig for, at vi lykkes med vores opgaver.

Hos os bliver du taget alvorlig og lyttet til. I personalegruppen vægter vi den gode trivsel højt. Vi syntes, det skal være sjovt at gå på arbejde, og det bliver det, når vi har medbestemmelse og et godt sammenhold.

Vi har en stor omsorg for hinanden, og her er plads til, at vi er forskellige, det betyder bare, at vi supplerer hinandens svage og stærke sider.

Den gode kommunikation er en stor del af vores arbejde. Vi kommunikerer dagligt med hinanden, borgerne og deres pårørende.

Vi arbejder tværfagligt og støtter borgeren i at mestre sit hverdagsliv.

Hvem er du

Vi søger kolleger som tænker og arbejder rehabiliterende med sundhedsopgaver.

Du opsøger det tværfaglige samarbejde, så tingene lykkedes sammen med borgeren.

Grundlæggende skal du derfor være nysgerrig og have et positivt syn på livet.

Du er stabil og loyal over for vores værdier.

Løn og ansættelsesforhold        

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomster og ud fra principperne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan gøres digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.   

Vil du vide mere     

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Rose M. Islin på telefon 64 74 75 63. 

Ansøgningsfristen er den 29. oktober 2021, og vi holder samtaler løbende. Så skynd dig at sende os din ansøgning. Hvis du kommer til samtale, skal du medbringe dit uddannelsesbevis. 

Vi glæder os til at høre fra dig!