icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Dagplejer til Dagtilbuddene i Vissenbjerg-området

Brænder du for at arbejde med børn i alderen 0-3 år, og vil du være med til at sikre de bedste betingelser for vores børns udvikling, læring og trivsel? Kan du holde hovedet koldt og hjertet varmt i en travl hverdag, og har du vilje og evne til et tæt samarbejde med alle forældre? Og bor du i Skallebølle, Bred eller Vissenbjerg by? Så kan jobbet som dagplejer lige være noget for dig.

Info

Vi bliver flere og flere, og derfor søger vi snarest muligt en engageret kollega til vores kommunale dagplejeteam i Vissenbjerg, der sammen med os vil være med til at give vores børn en tryg og stabil start på livet.

Hvem er vi

Vi er en spændende arbejdsplads, hvor fokus hver dag er at sikre de bedste betingelser for børnenes udvikling, læring og trivsel.

Dagplejen i Vissenbjerg-området er kommunal, og vi har pt. indskrevet 80 børn og er ansat 22 dagplejere og èn dagplejepædagog. Herudover er vi en del af Dagtilbuddene i Vissebjerg-området, som lige nu favner 205 børnehavebørn og 25 vuggestue børn.

Om jobbet

Du skal hver dag modtage 4-5 børn i dit eget hjem i tidsrummet kl. 06.00-17.00, dog maks. 48 timer ugentligt. De 48 timer udløser 6 ekstra fridage om året.

Herudover vil du blive tilknyttet en legestuegruppe med 3-4 dagplejere, som fast én gang om ugen er i heldagslegestue. Legestuerne er placeret rundt i området, henholdsvis Skalbjerg, Skallebølle og Bred.

Vi vægter det gode børneliv højt. Her skal der være plads til barnets individualitet, initiativ, udvikling, og der skal ydes omsorg og tryghed i hjemlige omgivelser – naturligvis med afsæt i læreplanstemaer og dagtilbudsloven.

Som dagplejer vil du indgå i samarbejde og sparring med både dagpleje- og institutionskolleger, ligesom dagplejepædagog og ledelse altid er til rådighed for støtte, rådgivning og sparring. Så står du aldrig alene.

Du vil få mulighed for deltagelse i kurser, og der bliver afholdt møder om aftenen ca. 4 gange årligt – enkelte sammen med institutionspersonalet.

Hvem er du

Vi lægger vægt på, at du:

 • brænder for at arbejde med børn i alderen 0-3 år
 • har lyst til at åbne dit hjem hver dag for andre familier
 • kan arbejde struktureret og selvstændigt
 • er positiv og anerkendende i din tilgang til alle mennesker
 • har lyst til at blive en del af og samarbejde med Dagtilbuddene i Vissenbjerg-området
 • kan holde hovedet koldt og hjertet varmt i en travl hverdag
 • har viljen og evnen til et tæt samarbejde med alle forældre.

Vi tilbyder

Hos os får du:

 • en spændende og afvekslende arbejdsdag
 • et arbejde med fokus på trivsel, udvikling og læring
 • ansvar for og stor indflydelse på egen arbejdsdag
 • sparring, vejledning og samvær med mange kollegaer
 • støtte og vejledning af pædagog og leder, både i hverdagen og ift. faglig personlig udvikling
 • legetøj og inventar ved opstart
 • et særligt skattefradrag, som bl.a. dækker børnenes forplejning og den øgede slitage på hjemmet.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffe- og børneattest på alle personer over 15 år i husstanden, ligesom hjemmet skal endelig godkendes, inden en ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte dagplejepædagog Majbritt Andersen tlf. 25 23 28 72 eller områdeleder Birgitte Buur på tlf. 23 28 37 30.

Ansøgningsfristen er den 14. november 2021, og samtaler og hjemmebesøg vil blive afviklet i uge 46 og 47.  

Vi glæder os meget til at høre fra dig.